Torvets Bistro
Torvet 10
4180 Sorø
Tlf. 61 14 13 37
steffen@beierholmtractor.dk

Besøg Torvets Bistro på Facebook

Torvets Bistro 5Åbningstider
Åben alle dage 08:00-20:00.

Pølser, grillmad og smørrebrød
Midt på Torvet i Sorø, få meter fra statuen af Frederik VII, ligger Torvets Bistro. Her kan du få mange slags fastfood fra parisertoasts og franske hotdogs til burgers, smørrebrød og muligvis byens bedste grillkylling.

Bistroen fører et bredt sortiment af pølser – røde, ristede, svøbte, frankfurtere, knækpølser, ostepølser, medister mv. Som tilbehør er der det hele; ristede løg, rå løg, syltede agurker, sennep og ketchup osv.

Torvets Bistro er kendt for sine klostersandwich opkaldt efter Sorø Klosterkirke. Bistroen leverer sandwich, smørrebrød og julebuffeter i stor stil til både virksomheder, foreninger og private.

Torvets BistroMad ud af huset
Skal du beværte et selskab, kan du bestille klassiske retter fra det danske køkken, eksempelvis tarteletter, stjerneskud, bøf, mørbrad eller skinkeschnitzel. Til jul er Torvets Bistro leveringsdygtig i eftertragtede juleplatter med alt fra sild og fiskefilet til flæskesteg og and. Til påskefrokosten, ja året rundt, kan du også få leveret lune retter eller smørrebrød fra bistroen.

Hygge i sommerhalvåret
Når vejret tillader, nydes maden udendørs, hvor der er parasoller og tæpper. På kølige sommerdage kan man sidder i pavillonen, og de store markedsparasoller giver også en vis beskyttelse mod vind og vejr.

Om sommeren arrangerer Torvets Bistro ind imellem musikalsk underholdning, og året rundt er spisestedet en integreret del af diverse arrangementer i bymidten. Ved den årlige klassisk køredag, som bistroen er arrangør af, halloween og juletræstændingen udvides bistroen eksempelvis med et omfangsrigt fadølsanlæg.

Mange borgere og turister gør et ophold her, når de er på shopping eller sightseeing, for at få en kop varm chokolade eller kaffe, en sodavand eller is. Udover de færdiglavede iskager serverer Torvets Bistro kvalitetsis fra Italien. Du kan få ligeså mange kugler, du kan spise, i praktiske bægre eller vafler med eller uden drys.

Torvets Bistro 9En institution i midtbyen
Bistroen forpagtes af Steffen Beierholm, der altid er klar til at slå en sludder af med stamkunder såvel som turister. De mange kunder repræsenterer alle segmenter i byen, fra folk på kanten af samfundet til toppen af byens sociale kransekage.

Vidste du, at Torvets Bistro for år tilbage blev kåret som den smukkeste bistro? Det skete på grund af bygningens eksklusive kobbertag. Torvets Bistro er i det hele taget en institution i midtbyen; det er her man mødes, her man får den nyeste sladder kunderne imellem, her man kan få en rød med brød med sit barnebarn eller bestille smørrebrød til kundemødet.