tee-stedetTee-Stedet
Suserupvej 7 A
4180 Sorø
Tlf.: 57 84 80 01
E-mail: restaurant@tee-stedet.dk

Restaurant Tee-Stedet på Facebook

Åbningstider
Fra den 1. april til den 30. oktober:
Mandag-fredag kl. 11-20
Lørdag, søndag og helligdage kl. 11-19

Fra den 1. november til den 31. marts:
Åben for selskaber og mad ud af huset

tee-stedet2God mad i skønne omgivelser
Der er smuk natur, og så er der meget smuk natur. Der restauranter, der ligger smukt, og så er der Restaurant Tee-Stedet!

Turen til restauranten fra Sorø enten ad Parnasvej eller fra Næstvedvej er en oplevelse helt for sig. Stopper du på rastepladsen efter Parnasvej/Skælskørvej får du en udsigt over Tystrup Sø, som kan tage vejret fra de fleste – lige meget hvordan vejret er.

Men det var jo slet ikke for udsigten over søen vi kom her – vi skal jo besøge Restaurant Tee-Stedet.

Fejlagtigt er der en del der tænker, at de restauranter, der normalt ligger ved golfbanerne rundt omkring i det ganske land, er en del af golfklubben. Naturligvis samles det golfspillende folkefærd både før og efter de 18 huller i restauranten. Sådan er det også i Sorø Golfklub: Er du nybegynder, som træner på Driving Range, en ambitiøs amatør, som skal bruge en formiddag på 18-hullersbanen, eller er du en ung elitespiller, som Sorø Golfklub har mange af, så er Restaurant Tee-Stedet, stedet hvor man mødes.

tee-stedet3Mange andre end golfspillere
Men sandheden er, at Restaurant Tee-Stedet besøges af mange andre end golfentusiaster. Ligesom Tee-Stedet leverer mad ud af huset til kræsne kunder på hele egnen.

Restauranten er et velbesøgt og vellidt spisested i Sorø. Køkkenets appetitvækkende menuer er kendt i vide kredse både for kvalitet, service og mangfoldighed.

Mange muligheder på menukortet
Tee-Stedet danner rammen om både intime middage og store selskaber. Restauranten har både et a la carte menukort og et menukort med en lang række selskabsmenuer.

A la carte bydes eksempelvis på en traditionel pariserbøf med tilbehør eller Tee-Stedets Clubsandwich m/ kylling, karrydressing, bacon, æg, ananas & agurk, serveret med pommes frites. Se alle mulighederne her. 

Selskabsmenuerne tilbyder ligeledes noget for enhver smag. Se bare her. 

Dameaften TeestedetMad ud af huset
Restauranten lægger lokaler og tilbyder forplejning til forretningsmøder, kurser og selskaber. Tee-Stedet leverer også mad ud af huset og har et stort udvalg af lækre buffeter til både aften og brunch.

Restauranten er åben for selskaber og for levering af mad ud af huset fra den 1. november, hvor der ikke er servering i restauranten.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tlf. 57 84 80 01 eller kig ind og få en snak med køkkenet.

Skulle besøget i restauranten, med udsigt til golfbanen, have givet dig mod på at prøve golfspillets velsignelser, finder du golfklubbens kontor og Pro-Shoppen med alt udstyret i samme bygning.

Også Kaffehus
Ønsker du at nyde kaffe og kage i den skønne natur, kan du fra 1. april besøge Tee-Stedets nye kaffehus, som byder på flere forskellige slags kaffe og varm chokolade med sandwich eller bagværk til. Gå ikke glip af Connis lagkage!

Dameaften Teestedet Dameaften Teestedet