Comwell Sorø 
Abildvej 100
4180 Sorø
Tlf. 57 83 56 00

hotel-soro-omhotellet-710

Rum med udsigt
Comwell Sorø ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. Under Danmarks største stråtag finder du en hyggelig og moderne kro, såvel som et professioenelt konferencehotel. Der er rig mulighed for at nyde faciliteterne i og omkring Comwell Sorø. Du kan nyde solen i hyggekrogen ved indgangen, gå eller løbe en tur omkring Pedersborg sø og samle appetit til senere.

Hotellet har en bred vifte af aktivitetsmuligheder: Pool, boblebad, solarium, billard, airhockey, dartspil og brætspil. Her er mulighed for at leje cykler eller smage på vinkælderen. Spiller du golf, er der flere gode baner indenfor få km. Her er også mange muligheder for teambuilding.

Hotellet omfatter 91 hyggelige enkelt-, dobbelt- og superiorværelser indrettet i klassisk stil. Her er tv, telefon, radio, buksepresse samt badeværelse med brus og hårtørrer. Du har mulighed for at vælge mellem fem forskellige typer puder, så du får en god nats søvn. Der er naturligvis adgang til internettet og Pay-TV fra alle værelser.

hotel-soro-restaurant-710Restaurant Pedersborg
Comwell Sorø er af den overbevisning, at den gastronomiske oplevelse er en essentiel del af opholdet.

I Restaurant Pedersborg kan du nyde de kulinariske indslag, det kompetente køkken sammensætter ved såvel en intim middag som ved den store banket. Tjenerne kan ligeledes præsentere en lang række spændende vine som vil komplementere og højne gourmetoplevelsen.

Alene den flotte panoramaudsigt over Sorø og Pedersborg sø gør restauranten et besøg værd.

hotelAktiviteter og afslapning
Her er mulighed for både aktive og afslappende weekendophold. Comwell Sorø ligger få minutters kørsel fra Sorø Kunstmuseum, Sorø Akademi og Sorø Klosterkirke. Den gamle storkro er også et godt udgangspunkt for en tur til BonBon-Land.

Hotellet har en wellness afdeling, der tilbyder en lang række former for massage og skønhedsbehandlinger. F.eks. tilbydes en champagnebehandling, der består af bl.a. massage fra top til tå i massagecreme med champagne, der virker opkvikkende og fornyende.

comwellLokaler til møde og fest
Comwell Sorø omfatter 14 konference- og mødelokaler, heraf et konferencelokale med plads til 250 personer. De moderne mødelokaler har AV-udstyr og trådløst internet. De erfarne medarbejdere kan hjælpe med at gøre både små og store møder vellykkede. Som udgangspunkt tilbydes en række mødepakker til henholdsvis dag, heldag, aften eller døgn.

Comwell Sorø har også flere forskellige festlokaler til konfirmation, bryllup, firmafest, barnedåb, fødselsdag osv. Intet bliver overladt til tilfældighederne, når festen planlægges og gennemføres. De kompetente medarbejdere er med fra start til slut, så du kan koncentrere dig om værtsrollen. Restauranten sammensætter menu og vinmenu efter dit ønske.

Bookingside