Kongskilde Friluftsgård
Skælskørvej 34
4180 Sorø
Tlf. 57 84 92 00

Opdatering: Kongskilde Friluftsgård ApS gik konkurs i juli 2015. Vandrehjem og restaurant er lukket. 

Kongskilde Friluftsgård ligger i dejlige grønne omgivelser, ca. 10 minutter fra Sorø. Kongskilde Friluftsgård er en del af Tystrup-Bavelse Naturpark og tilbyder naturvejledere, som tilrettelægger guidede ture, teambuilding og naturkendskab til alle målgrupper. Der er mulighed for at leje cykler, kano, svømme og gå ture i det varierede landskab.

Tusindvis af mennesker har holdt deres livs fest i de smukke omgivelser på Kongskilde Friluftsgård. Her er plads til 95 spisende gæster og 77 overnattende gæster. Kongskilde Friluftsgård er endvidere et velbesøgt kursussted med plads til 70 personer.

Restauranten har et bredt udvalg af menuer og vine, inkl. a la carte. Det meste laves fra bunden, f.eks. brød og pizzaer i stenovn. Den store, lyse og nyrenoverede restaurant tilbyder udendørs servering på gårdspladsen under hyggelige pavilloner.

Der er spændende muligheder for at sammensætte din helt egen menu, uanset om du ønsker champagnebrunch, smørrebrød, middag eller det store festarrangement inkl. velkomstdrink, bar og natmad.

Hver onsdag kl. 18.00-20.30 serveres buffet og øl/vand ad libitum for 249 kr. pr. person.

kongskilde friluftsgård

kongskilde friluftsgård2