Parnas ParkParnas Park
Parnasvej 21
4180 Sorø
Tlf. 23 87 83 87
Mail: info@parnas.dk

Følg Parnas Park på Facebook

Naturskønne omgivelser
”Et energifelt med fart og ro, teknik og natur, alvor og sjov, i ubeskrivelige omgivelser”. Således beskriver en af de lokale Parnas Park, et projekt der blev søsat i 2015.

Søger din familie et spændende udflugtsmål, eller søger du skønne omgivelser til foreningsarrangementer, fødselsdage eller firmamøder, så er der er et samlingspunkt i Sorø, som rummer faciliteter til endeløse muligheder af arrangementer.

ParnasHuset åbner dørene for besøgende fra den 28. november 2015, hvilket fejres på dagen med en stor juletræsfest for hele familien. Billetter samt mere info om arrangementet kan findes på www.parnas.dk/shop

Parnas ParkFriske fødevarer
Hvis du leder efter et unikt sted til den næste børnefødselsdag eller til forårets konfirmation, så tilbyder ParnasHuset indbydende lokaler i dejlige naturomgivelser med menuer, du selv kan sammensætte efter smag og behag. Alle menuerne har fokus på sæsonens råvarer, og varierer således efter årstidernes skiften. Der er ligeledes mulighed for en varieret buffet året rundt. På www.parnas.dk kan du hente den aktuelle menu, så du kan udforske de forskellige kombinationsmuligheder.

Julehygge og sommerfest
Udover at tilbyde rammerne for jeres næste familiebegivenhed, afholder ParnasHuset selv en række arrangementer. I december er der julefrokoster og året rundt kan man med jævne mellemrum opleve koncerter, foredrag og mødeaktivitet.

I sommerhalvåret kommer Parnas Park for alvor til sin ret. Omgivelserne ved Sorø Sø inviterer til gode oplevelser i naturen. Om sommeren er Parnas Park vært for en række udendørs arrangementer, såsom spillekonkurrencer med fællesspisning, familie-orienteringsløb og kajakundervisning.

Hvis man ønsker at nyde omgivelserne under mere rolige omstændigheder, eller har brug for en pause mellem orienteringsløbene, er der mulighed for at nyde gode is fra ishuset, bade i søen eller få en bid mad i parkens restaurant.

Parnas ParkFamilieture i det grønne
Hele sommeren vil der være kajak- og kanoudlejning med mulighed for hjemmefra at tilkøbe en madkurv til turen, som vil stå klar ved ankomst i parken. Kort sagt rummer ParnasPark faciliteterne til en lang række mindeværdige familieture i det grønne, men sparer familien for den komplicerede planlægning hjemmefra.

Se min hule
Hvis dit barn har lyst til at udfolde sig kreativt, eller mangler et alternativ til de gængse fritidsaktiviteter, så er Hulebyen i ParnasPark det perfekte sted. Stedet har kyndige hulemestre tilknyttet, hvis kernekompetence er at hjælpe børn i alderen 8-13 år med at bygge spændende huler med fokus på sikkerhed og innovative løsninger.

Hulebyen er en videreudvikling af C. Th. Sørensens fascination af skrammellegepladser, som skal udfordre børnenes kreative evner. Han skrev selv om skrammellegepladserne, at de ”byder børnene mulighed for selv at skabe og forme. De kan drømme og fantasere og gøre drømme og fantasier til virkelighed”.