silkegaarden1Silkegården Rooms
Silkegården
Elmebjergvej 27A
4180 Sorø
Tlf. (+45) 57 82 06 00
E-mail: mail@dplant.dk

Besøg også Silkegårdens Facebookside

Miniferie i Sorø
Hvis du trænger til en pause fra hverdagen, så læg din vej forbi Silkegården Rooms. På Silkegården er der plads til at slappe af og holde ferie. Gården ligger i Sorø og er omgivet af megen smuk natur.

For at supplere den skønne natur er Silkegårdens værelser indrettet i en indbydende, romantisk stil – ideel for afslapning. Gården består af tre dobbeltværelser med satellit-tv og mulighed for i stedet at få to enkeltsenge. Til værelserne kan der desuden tilkøbes ekstrasenge ved behov.

Værelserne deler to istandsatte badeværelser med brusekabine, badekar og pusleplads. Silkegårdens gæster har adgang til et stort landkøkken med spiseplads. Køkkenet er godt udrustet, og det kan blandt andet nævnes, at der er en mikroovn og en elkedel. Endvidere er der en stue med brændeovn, som kan benyttes. Derfra er der udgang til en stor terrasse og en yndig have.

silkegaarden2Midt i naturen
Sorø ligger centralt i Midtsjælland, og afstanden til København kan tilbagelægges via motorvej på cirka 45 minutter. Vælger du at blive omkring Sorø, er der også meget at se og lave. Gården i sig selv har over 13 tønder land at boltre sig på, og haven er 5000 m2.

Sorø er kendt for sin smukke natur og de omkringliggende søer. Det er altså oplagt at gå udenfor og nyde de idylliske omgivelser – hvad enten du er til cykel- eller gåture. Ved søerne er det muligt at lystfiske, og bare 12 km fra Silkegården ligger den lokale golfklub, Sorø Golfklub. Medbringer du selv cykel eller golfudstyr, kan du få det opbevaret i et aflåst rum.

silkegaarden3Skøn arkitektur
Er du interesseret i Danmarkshistorien, finder du en håndfuld markante byggerier i købstaden. Biblioteket og bymuseet er placeret i bygninger, der skriver deres historie tilbage til Christian IV’s tid. Sorø Klosterkirke og Akademiet er selvfølgelig også et besøg værd, og på biblioteket kan du bestille en guidet tur.

På Torvet kan du betragte Sorø gl. Rådhus, som Realdania Byg i 2010 købte mhp. en renovering, der skulle føre bygningen tilbage til det oprindelige udseende fra 1881. Spadserer du et stykke ned af Storgade, kan du opleve Sorø Kunstmuseum, der er etableret i en fredet ejendom fra 1832, og som i 2011 blv udvidet med en prisbelønnet tilbygning tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

silkeBlomsterdekorationer
Udover værelser rummer Silkegården familiens egen butik, Silkegrønt. Her findes bl.a. et stort showroom, hvor gæsterne kan blive inspireret til fine gaver. Det er også muligt at få specialdesignet buketter og dekorationer i butikke. Silkegrønt har åbent torsdag og fredag kl. 9-16 og lørdag kl. 10-14.

På Silkegårdens Facebookside skriver en tidligere gæst:
”Verdens bedste sted at bo og JORDENS SØDESTE ejere” – Lars