Sorø GolfklubSorø Golfklub
Suserupvej 7 A
4180 Sorø
Tlf. 57 84 93 95
post@soroegolf.dk

Følg Sorø Golfklub på Facebook

Hent en præsentation af Sorø Golfklub 2017

Se en annonce om Sorø Golfklub 2017

Den 1. oktober 2017 holder Sorø Golfklub GBB Match – læs mere her.

Velbesøgt golfbane
Sorø Golfklub ligger i naturskønne omgivelser tæt på Tystrup-Bavelse Sø. Her finder man et varieret og kuperet landskab, der har givet mulighed for anlæg af en spændende golfbane med både søer, bække og stengærder. Banen tiltrækker således gæster fra nær og fjern, som gør de knap 1000 medlemmer selskab.

Banen på 18 huller, der er tegnet af arkitekt Jan Sederholm, er en af Sorøs mest eftertragtede oplevelser, og Sorø Golfklub afsætter mange ressourcer på pleje af banen. Ud over de 18 huller byder banen på fire par tre huller.

Sorø GolfklubDen smukke golfbane i Sorø danner rammer om en lang række spændende arrangementer året rundt, ikke mindst den traditionsrige pinseturnering, hvor de morgenfriske deltagere starter klokken 6 – uanset om pinsesolen danser eller ej. Pinseturneringen er åben for alle, ikke kun medlemmer, dog er der max plads til 120 deltagere. De mange lækre præmier, ofte sponseret af lokale virksomheder, gør deres til, at der er rift om pladserne.

Golf er for alle – prøv det!
Golf udmærker sig ved på én gang at være en individuel og en fællessport. Børn og voksne, begyndere og øvede kan mødes på lige fod via det fiffige, verdensomspændende handicapsystem. Det er en sport, der giver masser af frisk luft, motion, naturoplevelser og hyggeligt samvær.

Sorø Golfklub tilbyder et prøvemedlemskab i hele tre måneder, hvor man kan prøve kræfter med spillet. Målet er, at nye medlemmer hurtigt skal føle sig velkommen i Sorø Golfklub. Ved hjælp af målrettet træning og information om regler og etikette vil klubben gøre sit bedste for, at du får glæde af dit prøvemedlemskab.

Medlemmer af Sorø Golfklub kan frit benytte Driving Range alle ugens dage, hele døgnet, undtagen når der slås græs.

Sorø GolfklubHøjt niveau
Klubbens Pro, Steffen Høyer, har over 25 års erfaring som golftræner og har undervist golfspillere i alle aldre og på alle niveauer. Steffen tilbyder både individuel og gruppeundervisning, og vil kunne hjælpe de fleste golfspillere til at nå et højere niveau. Steffen kan bookes online til undervisning.

DGU har udvalgt Sorø Golfklub som talentcenter med protræneren som primus motor. Sorø Golfklub har en eliteafdeling, der har til formål at understøtte klubbens elitespillere og fremstår som et pejlemærke for alle klubbens ambitiøse golfspillere. Eliteafdelingen har sin egen Facebookside.

Ros til Sorø Golfklub
Klubhuset blev i 2006 ombygget og udvidet og danner rammerne om et eftertragtet klubliv. Både medlemmer og gæster bliver godt serviceret i golfshoppen og i restauranten – Tee-Stedet – som i parantes bemærket tiltrækker mange andre end golfspillere.

Sorø Golfklubs Facebookside har en lang række medlemmer og gæster skrevet om fordelene ved klubben og banen. Her et lille udpluk…

Sorø Golfklub“Dejlig bane i smuk natur med mange udfordringer. Vores oplevelse i sekretariatet og restauranten var virkelig god, med hjælpsomhed og service udover det sædvanlige. Vi spillede “dobbeltrunde” med dejlig frokost og til en meget fornuftig pris. Jeg vil anbefale klubben til andre” – Per

“Fantastisk golfbane, træningsfaciliteter er i top og placeret tæt på klubhuset, som huser restauranten og shoppen” – Morten

“Sorø er den smukkeste bane at gå en runde golf på…. I skulle prøve” – Laila

Sorø Golfklub Sorø Golfklub Sorø Golfklub

GemGem

GemGem

GemGem