vibes-maler-alleVibe’s Malerfirma 
Sømosevej 40
4293 Dianalund
Tlf. 40 26 19 10

Vibe’s Malerfirma på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-12.30

Små og store maleropgaver
Vibe’s Malerfirma løser alle former for maleropgaver for både erhvervsdrivende, boligforeninger og private. Skal du have malet et helt hus eller bare et enkelt rum? Ingen opgaver er for små eller store for det erfarne malerfirma i Dianalund.

Har du en utraditionel maleropgave, må du heller ikke tøve med at kontakte Vibe’s Malerfirma. Malerne i Dianalund elsker udfordringer og er klar med kreative forslag til netop din malerogpave – helt uforpligtende.

Du får altid en rimelig pris. Kontakt firmaet for et uforpligtende tilbud. 

vibe-malerDygtige medarbejdere og tilfredse kunder
Du kan være sikker på, at håndværket er i orden, og at din ejendom og dit indbo bliver behandlet godt. Vibe’s Malerfirma er medlem af Danske Malermestres Garantiordning, så du er sikret korrekt udført malerarbejde.

De kompetente malere i Dianalund løser opgaver i Sorø, Stenlille, Ringsted, Holbæk, Næstved, Slagelse, ja kort sagt hele Vestsjælland.

I over 17 år har Vibe’s Malerfirma løst opgaver til alles tilfredshed. Trofaste kunder vender tilbage, og de fleste nye kunder kommer til på anbefaling. Det er med andre ord ikke dyre annoncer, men dygtige medarbejdere og tilfredse kunder, der holder liv i forretningen.

Vibe’s Malerfirma blev i 2004 overtaget af Malermester Frank Sander. Firmaet rummer i skrivende stund 15 malere og 2 administrative medarbejdere.

norsjo-malingProfessionel maling til private
Vibe’s Malerfirma bruger udelukkende kvalitetsmaling, der dækker godt og holder længe.

Malerfirmaet i Dianalund har sin egen malerbutik med salg af maling til private. Her føres kvalitetsmaling fra Nordsjö Maling, der leverer produkter til malerfagets professionelle brugere. Nordsjö Maling er kendt for et meget højt fagligt niveau samt et bredt sortiment, der opfylder professionelle kunders høje krav.

Når du handler maling med malermesteren selv, får du den bedst tænkelige rådgivning med i købet. Ved større opgaver kommer Vibe’s Malerfirma gerne ud til dig, og fortæller hvordan opgaven skal løses. Har du brug for hjælp til hele eller dele af maleropgaven, får du naturligvis et godt tilbud med på vejen.

Malingen fås til priser, der ligger 20-25% under konkurrerende mærker på markedet. Du har naturligvis mulighed for køb af prøvedåse, så du kan prøve farven af i praksis.

Godt begyndt er halvt fuldendt
Et godt forarbejde er essentielt, hvis resultatet skal blive perfekt. Først kræves en grundig oprydning og rengøring. Træværk skal slibes med sandpapir, evt. gammel tapet fjernes og huller spartles. Inden du maler ovenpå eksisterende væv eller tapet, skal du sikre dig, at underlaget sidder fast overalt. Hvis det ikke gør det, skal du lime det fast ved at skære en ridse i vævet eller tapetet og fylde vævlim i. Nye vægge skal have påsat nyt væv eller filt.

vibes-liftNogle overflader kræver grundmaling, mens andre kan males over, som de er. Med kvalitetsmaling sparer man mange timer, fordi det dækker så godt, at man kan nøjes med et enkelt eller ganske få lag (afhængig af grundlagets beskaffenhed).