soroe malerfirmaSorø Malerfirma
Fulbyvej 4 S
4180 Sorø
Tlf.: 57 82 19 80
E-mail: maler@dywremose.dk

Fylder rummet med farve
Sorø Malerfirma udfører indvendigt renoverings- og malerarbejde i private hjem og erhvervsejendomme, i private og offentlige bygninger. Malerfirmaet tilbyder et professionelt team af faglærte malere, der kan løse alle typer af maleropgaver: maling af alle overflader (loft og væg), maling og lakering af døre, karme og lister samt skabe og låger. For det bedste resultat bruges en kombination af pensel, rulle og sprøjtemaling. Det sikrer et detaljeret malerarbejde, der dækker hver en krog.

Der varetages desuden de eventuelle renoveringer, der kan opstå i forbindelse med malerarbejdet, herunder spartling og renovering af overflader og opsætning af tapet.

Sorø Malerfirma svinger penslen i alle rum inkl. vådrum i dit private hjem og på kontoret. De stiller op med mandskab og den rette mængde maling, hvad enten du har brug for at få malet et enkelt værelse, en kontorbygning eller et helt lejlighedskompleks.

Til- og fraflytning af lejligheder
I samarbejde med almene boligselskaber og private udlejere står malerfirmaet for maling af lejligheder ved til- og fraflytning. Inden malerarbejdet er det muligt at få lejligheden inspiceret efter jeres boligforenings krav til lejlighedens stand ved fraflytning. Sorø Malerfirma sørger for, at lejlighederne fremstår nye og indbydende, når de overgives til nye lejere.

Vil du som virksomhed gøre et godt førstehåndsindtryk, eller er du træt af at blive budt “velkommen” af den samme triste opgang, kan malerfirmaet i Sorø også tilbyde maling af trappeopgange i erhvervsejendomme, offentlige og private bygninger samt lejlighedskomplekser, ejer- såvel som almene boligforeninger.

Små og store forandringer
Trænger hele din private bolig til en grundig omgang med malerpenslen, eller har du blot brug for at få malet børneværelset, fordi det nu er lyserød, der hitter? Sorø Malerfirma varetager både små og store forandringer i dit hjem og sætter farve på din tilværelse. Med nymalede køkkenlåger vil dit køkken fremstå som splinternyt.

Malerfirmaet samarbejder med boligselskaber og private udlejere, der sikrer en nem og hurtig overgang mellem lejere.

Kontakt Sorø Malerfirma for rådgivning om samt et uforpligtende tilbud på den malertjeneste, du har behov for.