Sorø Akupunktur og Qi gong
V/ Anja Funder
Østergade 4
4180 Sorø
Tlf.: 20 70 04 59 / 20 75 17 51
Mail: anja@anjafunder.dk

Sorø Akupunktur på Facebook

Sorø Akupunktur – en investering i dit helbred
“Den grundlæggende idé bag akupunkturbehandling er at stimulere kroppen til at afbalancere sig selv. Akupunktur virker både hos babyer, børn og voksne, og jo yngre du er, jo hurtigere reagerer du på behandlingen”, fortæller Anja Funder.

aku2Ro og omsorg
Klinikken ligger er indrettet, så man føler sig afslappet, allerede inden behandlingen starter. Her mærker man hurtigt Anjas ro og omsorg. Hvis man er bange for nåle, er det ikke noget problem, for Anja har en teknik, der gør at man får en rigtig god oplevelse på trods af at man er bange for nåle.

Hjælp til fysiske og psykiske problemer
Akupunktør Anja Funder er RAB-godkendt. Hos Sorø Akupunktur er der ingen fordomme eller løftede pegefingre, og man føler sig altid velkommen.

Anja behandler roden til dit problem, samtidig med at hun styrker DIG.

Akupunktur kan bruges til at lindre fysiske og psykiske problemer. Sorø Akupunktur har god erfaring med begge dele og tilbyder bl.a. behandling for:

– Stress
– Smerter
– Manglende energi og overskud
– Forkølelse og halsbetændelse
– Føleforstyrrelser
– ADHD/ADD
– Hoste
– Depression
– Epilepsi
– Hovedpine og migræne
– Fibromyalgi
– Rygestop
– Vægttab
– Blodpropper
– Irritabel tyktarm
– Gener ved overgangsalderen

Og meget andet. Kontakt Sorø Akupunktur og få en snak om netop dine problemer. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at bestille en tid så tag kontakt.

Du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark samt en del sundhedsforsikringer.

aku3Klienterne skriver…
”Jeg oplever Anja som meget professionel, lydhør og grundig. Og jeg føler mig altid imødekommet og helt tryg ved hendes behandlinger.” – Stine Lundgaard

”Anja er en meget dygtig og seriøs akupunktør, der altid har god tid til sin klient, og der kommer hurtigt resultater af hendes behandlinger. Anja har tillige en fantastisk teknik, når nålene sættes i, der gør, at selv en “nåleforskrækket”, får en god oplevelse under hendes kyndige behandling.” – Vivi Glyngø

”Anja er en meget dygtig akupunktør og sikken en ro Anja udstrålede.” – Helene Danielsen

”Min oplevelse med akupunktur hos Anja har været meget tryg. Selve klinikken ligger i naturskønne omgivelser, så allerede ved ankomsten kommer man automatisk ned i gear. Anja er faglig meget kompetent.” – J. Andersen