gefion1Plexus Advokater ApS
Fulbyvej 15
4180 Sorø
Tlf. 57 86 54 50
mail@plexus-advokater.dk

Advokatfirma med udsigt til smuk natur
Når du forlader motorvej E20 og landevej 219, og begiver dig et stykke ud ad Fulbyvej, venter der dig en smuk udsigt over Tuelsø. Det er et af de mange, betagende naturområder, som Sorø er kendt for.

Herude, hvor du har markerne og søen på din højre hånd, møder du en bygning på venstre hånd, som både har en speciel arkitektur, men også falder flot ind i harmoni med naturen. Her skal vi ind og besøge advokatfirmaet Plexus Advokater ApS, som er lejere hos Landboforeningen Gefion, der ejer den flotte bygning.

Og det er ikke uden en meningsfuld sammenhæng, at det netop er her i Gefions lokaler, at Plexus Advokater har sit domicil. Et af firmaets kerneområder er netop at være landbruget behjælpelig med juridisk råd og vejledning. Plexus Advokater kan tilbyde et af Danmarks mest erfarne hold af landbrugsadvokater.

soroe-sommer-4Et specialiseret advokathus
Plexus Advokater kan fortælle, at kontoret her ved Sorø er et specialiseret advokathus. Med det mener Plexus Advokater, at der ydes advokatbistand til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder samt til landbrugssektoren og til private. Desuden er advokatfirmaet specialiseret i at yde bistand i sager, som kan have specielle juridiske aspekter, og hvor indgår forhold, hvor der ønskes en højt kvalificeret indsigt.

Det vil ofte være sådan, at når Plexus Advokater indleder et samarbejde med en kunde, vil der være behov for, at advokat og kunde lærer hinanden godt at kende i flere samtaler – naturligvis i fuld fortrolighed. Derfor tilbyder Plexus Advokater gerne, at møder lige så godt kan foregå ude hos kunden som på kontoret på Fulbyvej.

For som advokat Jacob Engell Weber siger: ”Ofte er en snak omkring køkkenbordet nemmere end mødet på kontoret.”

Jacob
Jacob Engell Weber

Lad os hilse på medarbejderne
Den personlige kontakt med medarbejderne hos Plexus Advokater er meget vigtig for firmaet, og det nære forhold betegner firmaet direkte som en del af deres DNA. Lad os kort præsentere medarbejderne:

Når du besøger Plexus Advokater, er en af de første medarbejdere, du møder, advokatsekretær Jane Stilhoff. Det er også muligt, at det er Jane, du kommer til at snakke med, hvis du ringer til Plexus Advokater.

Hvis du har sager indenfor disse områder: Lejeret, erhvervslejeret, testamenter, ægtepagter, dødsboer, ejendomshandler, handler med landbrugsejendomme eller landbrugsret, vil du kunne få en samtale med advokat Merete Wagner eller advokatfuldmægtig Hanna Lindhardt.

Advokat Jacob Engell Webers ansvarsområder dækker en lang række juridiske forhold indenfor førelse af rets- og voldgiftssager, inkasso, selskabsret, kontrakter, generel erhvervsret, mangler ved fast ejendom, maskiner mv., også ejendomshandler, handler med landbrugsejendomme, straffesager indenfor landbruget, landbrugsret, generationsskifte, hævd og vejrettigheder samt erstatnings- og forsikringsret.

Klar til at rykke ud til dig
Der er kort sagt tale om et erfarent og professionelt team, som glæder sig til at høre fra dig eller din virksomhed og yde den bedst mulige juridiske rådgivning.