lisbeth olsenLisbeth Olsen, kranio-sakral terapeut
Storgade 10, 1. sal
4180 Sorø

Tidsbestilling på telefon 28 60 99 94

Følg Lisbetholsen.dk kranio-sakral terapi på Facebook

Giv dig selv et serviceeftersyn
I 2016 flyttede eksamineret kranio-sakral terapeut Lisbeth Olsen fra Bornholm til Sorø og åbnede klinikken på Storgade.

Kranio-sakral terapi kan bl.a. afhjælpe gener efter piskesmæld, hovedtraumer og bækkenløsning, ondt i ryg og nakke, hovedpine, kolik, myoser, stress og depression. Du behøver ikke fejle noget specifikt for at få glæde af terapien. “Lige som mange giver bilen et kilometer eftersyn, er det sund fornuft at give kroppen et eftersyn og et pusterum en gang imellem”, fortæller Lisbeth Olsen, der hjælper mange klienter med at slippe af med anspændthed.

Lisbeth Olsen, der er uddannet sygeplejerske, begyndte med kranio-sakral terapien i 2003. “Jeg bliver undervist af Trine Rosenberg, som jeg anser, som den dygtigste og mest erfarne kranio-sakral terapeut i Danmark. Jeg tager løbende nye kurser i kranio-sakral, både for at dygtiggøre mig og for at få fulgt op på de teknikker, jeg allerede kan”, fortæller Lisbeth.

imageHvad er Kranio-Sakral Terapi?
Kranio-Sakral Terapi (KST) er en både blid og dybdegående manuel behandlingsform, som har til formål at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Terapeuten finder kroppens spændinger og ubalancer og arbejder med dette i fokus.

Behandlingsformen har sin oprindelse i en såkaldt osteopatisk metode og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Sutherland dokumenterede, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne og opfandt senere de teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

Med teknikkerne søger kranio-sakral terapeuten at rette op på skævheder i kroppens centralnervesystem – hjerne, rygmarv og rygmarvsnerver. Behandlingen udføres med lette tryk (5 g) og forskellige teknikker, for at løsne membranerne omkring kraniet og bindevævet omkring hals- og ryghvirvlerne, for derved at rette eventuelle skævheder.

En god gaveidé
Mangler du en god gave til én du holder af, kan du med fordel bestille et gavekort til en behandling hos Lisbeth Olsen. Gavekort bliver pakket i kuvert med brochure og har plads til en personlig hilsen.

Du ringer bare 28 60 99 94 og aftal tid til afhentning.

Lisbeth Olsen Kranio-sakral Lisbeth Olsen Kranio-sakral Lisbeth Olsen Kranio-sakral