LEFRE ENERGI ApS
Slagelsevej 91
4180 Sorø
Tlf. 22 14 74 71

Leif Fredberg har siden 2010 været indehaver af LEFRE ENERGI, der i skrivende stund omfatter 12 Shell Tankstationer i Nordsjælland: Birkerød, Holte, Nærum, Usserød, Brådebæk, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Mileparken, Hjortespring, Ring 4, Bagsværd og Rødovre. Virksomheden beskæftiger 225 mennesker og omsætter for over 500 millioner kroner.

Shell tilbyder en bred vifte af brændstoffer og motorolier samt kreditkort-tjenester, der gør det let at tanke op, når du er på farten. “Shell Target One Million” er en Shell FuelSave brændstofsparekampagne, der er blevet udviklet for at hjælpe en million bilister verden over med at køre mere brændstofeffektivt og derved spare brændstof.

Til privatkunder tilbyder Shell foruden benzin og diesel smøremidler til biler og motorcykler, bilvask og udlejning af trailere. Mange Shell-tanke er i dag moderne butikker med et stort sortiment af produkter til alle, som færdes langs vejene, herunder frisklavet kaffe og hjemmebagt brød.

I 2011 udvidede LEFRE ENERGI med seks Shell Select Service stationer. Den såkaldte Cluster 12 blev dermed Danmarks største cluster. Tidligere har Leif Fredberg bl.a. været detaildirektør i Johannes Fog A/S og byggemarkedsdirektør i Bygma A/S.