Kroppens HusKroppens Hus 14
v/ Susanne Knudsen
Holbækvej 109
4180 Sorø
Tlf. 57 83 33 45

Kroppens Hus er et tværfagligt sundheds- og behandlingshus i Pedersborg. Udover motion og fitness tilbyder Kroppens Hus kostvejledning, coaching og behandlinger indenfor fysioterapi, kiropraktik, osteopati, zoneterapi og velvære.

Her findes en lang række kvalificerede undervisere i forskellige former for bevægelsestræning; styrketræning og kredsløbstræning med maskiner fra Techno Gym samt holdundervisning i spinning, zumba, aerobic, pilates, yoga og meget mere. Holdene i Kroppens Hus kører året rundt, og det er aldrig for sent at gå i gang. Der findes flere forskellige former for medlemsskaber af Kroppens Hus – f.eks. kan man supplere træningen med måling af fedtprocent. Man kan også købe et klippekort til fitness.

Gymnastik for gravide er et af de nyeste tiltag i Kroppens Hus. Holdet kombinerer fødselsforberedelse med træning, der hjælper dig med at holde formen før og efter fødsel. Du får større kropsbevidsthed og lærer hvordan du passer på dig selv. Undervisningen tilpasses efter din termin og træningserfaring.

Efter fødslen kan du gå til gymnastik sammen med din baby. Undervisningen varetages af en fysioterapeut, der sikrer genoptræning af bækkebunden. Der fokuseres også på smidighed, kondition og balance. Mens mødrene træner, ligger alle de små i midten og lader sig underholde. Der laves også øvelser hvor baby er med. Kroppens Hus 7

Kroppens Hus tilbyder fysioterapi på såvel Holbækvej i Sorø som Degneparken i Dianalund. Her behandles bl.a. smerter i muskler og led, rygproblemer, bækkenbundsproblemer og sportsskader.

I wellness afdelingen tilbydes massage og skønhedsbehandlinger. Klinikken anvender hudplejeserien Aniel, som hverken indeholder mineralske olier, parfume, kunstige farver eller miljøbelastende stoffer. Studerende og pensionister får 10 % rabat på velværebehandlinger.

Skønhedsklinikken tilbyder også det populære Sun Spa, hvor man kan blive brun uden skadelige stråler. Den moderne spray gør dig solbrun på 10 minutter. Den naturlige glød holder 5-10 dage. Medlemmer af Kroppens Hus får 10 % rabat på behandlinger i Sun Spa.

Kostvejledning i Kroppens Hus er tilpasset den enkelte alt efter om målet er at tage på, tabe sig, få mere energi og bedre humør eller øge muskelmassen. De professionelle kostvejledere giver dig brugbare råd om, hvordan du får succes med en kostomlægning, så den bliver permanent.

Kroppens Hus tilbyder også de særlige slankehold, der kombinerer kostvejledning med fri træning, ugentlig spinning og en personlig træner.

Video

Kort

Vis stort kort