JN Service VVS 34JN Service VVS ApS
Udbyhøjvej 8
4180 Sorø
Tlf. 57 83 36 06
jesper@jn-service.dk

Besøg JN Service VVS på Facebook 

Eksperter i vand og varme
Trænger du til nye tagrender, et nyt badeværelse eller en ny varmekilde, kan JN Service VVS i Sorø hjælpe dig. Virksomheden har mange års erfaring i VVS-branchen og løser utallige opgaver for både boligejere, boligselskaber, virksomheder og offentlige institutioner.

Fra domicilet på Udbyhøjvej, med Sorø Camping og Pedersborg Sø som nærmeste naboer, kører VVS-installatørerne ud på det meste af Sjælland, men hovedparten af kunderne ringer fra Sorø og Slagelse.

Ingen opgave er for stor eller lille. Drypper vandhanen, bliver det hurtigt klaret, men JN Service VVS har også mange omfattende opgaver i forbindelse med nybygninger og totalrenoveringer.

Jesper Nielsen
Jesper Nielsen

Lokalt engagement
JN står for Jesper Nielsen, der ejer firmaet i fællesskab med Peter Sjørslev, som har specialiseret sig i Blikkenslagerarbejde og ventilation. Blikkenslagerarbejdet består blandt andet af kobberarbejde, tag og facaderenovering samt blikarbejde til skorstene.

Jesper derimod har specialerne VVS, Gas og Oliefyr. Derudover er han energi- og isoleringsvejleder og rådgiver om energioptimering. Uden for arbejdstiden kan man finde Jesper Nielsen i Kroppens Hus, hvor han som tidligere bokser træner børn og voksne, der vil i bedre form. Jesper er også engageret i Sorø BMX og i den lokale Rotary-klub.

Kvalitetsløsninger
JN Service VVS sætter en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet, baseret på en god dialog med kunden. Det sikrer tilfredse kunder og installationer, der holder i mange år. Firmaet installerer udelukkende mærkevarer af høj kvalitet, eksempelvis pillefyr fra Vølund og gaskedler fra Weishaupt.

Er du i tvivl om hvilket armatur, du skal vælge til dit badeværelse eller køkken, har de erfarne montører helt sikkert nogle gode råd om funktionalitet. Markedet bugner af produkter i et skinnende flot design, men hos JN Service VVS er man primært optaget af, at det virker – og bliver ved med at virke.

Peter Sjørslev
Peter Sjørslev

Billigere varme
Mange kunder er fokuseret på energioptimering, og der er da også betragtelige besparelser at hente ved at installere moderne løsninger i forbindelse med nybyggeri og renovering. JN Service VVS har med tiden fået stor erfaring i udskiftning og service af gas- og oliefyr, samt installation, reparation og service af fjernvarme-, solvarme- og jordvarmeanlæg.

Firmaet er medlem af DS GARANTI, som sikrer at arbejdet følger retningslinjerne i DS Håndværk & Industri. Du er som kunde dækket på beløb op 75.000 inklusiv moms.

Kontakt JN Service for et uforpligtende tilbud. 

JN Service VVS 21

JN Service VVS 22