hoerkram (4)Hørkram Foodservice A/S 
Centervej 1
4180 Sorø
Tlf. 57 87 04 00

Hørkram på Facebook

Landsdækkende totalleverandør
Hørkram Foodservice A/S er en af de største private arbejdspladser i Sorø Kommune, og når man ankommer til byen ad landevejen fra nord, kan man ikke undgå at lægge mærke til virksomheden. Dels er der lastbilerne med det markante blå logo, der i pendulfart forsyner de over 6.000 danske kunder. Dels er der det store sjællandske logistikcenter, som nu udvides med yderligere 30.000 m2.

Onsdag d. 1. juni 2016 tog Sorøs borgmester Gert Jørgensen det første spadestik til udvidelsen, som ifølge planen skal stå klar i foråret 2018. ”Vi er i rivende udvikling og har gennem de sidste 5 år oplevet en omsætningsvækst af vores forretning på mere end 75 %,” udtalte Centerdirektør Claus Bredvig i den anledning. ”Vi er et sted nu, hvor vi både har behov for øget lagerkapacitet og mere plads til vores administration. Det er en utrolig positiv udvikling for os, men i høj grad også for området her ved Sorø”.

hoerkram (3)Entreprenørånd
Hørkram har sin oprindelse i 1950. To af datidens små succesrige forretninger, en købmand og en grossist i hhv. Ringsted og Solbjerg, slog sig i 2004 sammen og skabte den virksomhed, som i dag er en af de tre største cateringgrossister i Danmark.

Alex Buchardt Pedersen, der drev købmandsforretningen sammen med sin kone Lena, købte i 1973 Hørkram i Sorø. I et parallelt forløb købte Th. Schultz i Solbjerg en sønderjysk cateringgrossist og flyttede aktiviteterne hjem til Århus. Sortimentet blev udvidet med dybfrost, hvilket blev en stor succes.

Hørkram flyttede i 1999 til den nuværende adresse på Centervej, og byggede i 2003 landets største cateringlager under et tag. Alt var således tilrettelagt til partnerskabet med Th. Schulz, og sammen har de to idérige virksomheder siden gennemført den ene udvidelse efter den anden – varenumre, kvadratmeter, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

horkram messe (11)Kæmpesortiment
Hørkram servicerer offentlige instanser, virksomheder, restauranter og caféer i alle størrelser, kort sagt storkøkken/kantinedrift.

Kunderne kan nemt og ligetil bestille deres varer i den overskuelige webshopløsning – døgnet rundt, alle ugens dage.

Sortimentet er – med over 22.000 unikke varenumre – et kapitel for sig. Her kan man finde alt indenfor fødevarer; frisk eller frosset, råt eller forarbejdet. Hele madpyramiden er repræsenteret hos Hørkram, der med egen kødopskæring også kan tilbyde sikker levering af kvalitetskød og -pålæg. Dertil kommer udbuddet af vine og nonfood.

Varerne præsenteres på to årlige fagmesser for branchen, hvor de der er så heldige at være blevet inviteret, kan nyde et væld af gastronomiske oplevelser.

hoerkram (1)Job hos Hørkram
Hørkram beskæftiger i skrivende stund 665 medarbejdere og rekrutterer løbende nye. Søger du job i Sorø, kan det derfor anbefales at tjekke Hørkrams hjemmeside, hvor der næsten altid er ledige stillinger.

Du er også meget velkommen til at søge uopfordret. Har du forstand på logistisk, fødevaresikkerhed, distribution, bestillingssystemer og kundeservice, er dit CV interessant for Hørkram.

Udvidelsen i 2016 indebærer blandt andet en nyetablering af fiskeopskæring, større udvidelse af nonfood lager og udvidelse af den nuværende frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration. 30.000 m2 mere vil sikre endnu bedre forhold for både kunder og medarbejdere.