Epsilon
v/ Carsten Lund
Veddevej 42
4295 Stenlille
Tlf. 25 88 00 81
info@epsilonplus.dk

carsten lundHjælper virksomheder med procesoptimering
Epsilon blev etableret i 2009 og bistår virksomheder med procesoptimeringer, validering, kvalitetsstyring og data-analyser – alt sammen underbygget af Six Sigma teknikker.

Epsilons indehaver er Carsten Lund, der er uddannet som civilingeniør fra DTU med speciale i sprøjtestøbning af plastmaterialer. Carsten Lund har mere end 15 års erfaring indenfor sprøjtestøbning og fremstilling af medicinsk udstyr.

Epsilon er det græske bogstav, der i matematik ofte benyttes til at beskrive det sidste led, der løser en ligning. Epsilon er altså den sidste bid, der skal til for at få regnestykket til at gå op. Konsulentvirksomheden Epsilon rådgiver tilsvarende virksomheder med at få deres processer til at gå op i en højere enhed.

Professionel værktøjskasse
Når en virksomheds arbejdsgange, processer og kvalitetsstyring trænger til et eftersyn, er det vigtigt, at de værktøjer, der benyttes, følger standarder, som gør det muligt at analysere hele processen. Ellers er det svært at stole på resultatet af de gennemførte analyser, ligesom det kan blive umuligt at bruge analyseresultatet til noget i praksis.

Det er nødvendigt, at de forskellige begreber, der indgår i analysens værktøjskasse understøtter hinanden godt, fordi optimering af de processer, der er i en moderne produktionsvirksomhed, kan være yderst komplekse. Den ønskede forbedring af virksomhedens processer skal kunne valideres efter anerkendte metoder, så der kan opnås en fordel ved at bruge den professionelle værktøjskasse kaldet Lean/Six Sigma.

epsilonEt eksempel fra den virkelige verden
Et eksempel på en tilsyneladende enkel proces kan være, at en plastvirksomhed producerer en enkelt del af en injektionssprøjte. Når sprøjtens hus skal fremstilles, skal den form, den støbes i, have den rette form og den tekst, der skal trykkes på emnet, skal overføres med den rigtige skrift på det korrekte sted på emnet. Det er konstateret i denne virksomhed, at der er mange af de samlede sprøjter, der må kasseres, så årsagen må findes og produktionen forbedres.

Når emnet er sat i produktion, skal produktionen passes sammen med leverancer af forskellige emner fra andre producenter, og den skal samles, afprøves, godkendes, pakkes, lagerføres og forsendes. Hele denne proces har en hel del mellemled, og det er så analysens formål at tilse og afrapportere, hvor der opstår problemer. Kvalitetsstyringen griber fejlene, men hvor opstår de?

Dette er et meget simpelt eksempel på, hvordan Epsilon og Carsten Lund kan være med til at foretage en samlet analyse af hele processen med anvisning af forskellige metoder til en optimering af en fremstillingsproces. Og dermed mindske antallet af kasserede færdigprodukter.

Lokal forankring, globalt marked
Carsten Lunds virksomhed ligger i Stenlille, og han tror på, at danske virksomheder sagtens kan konkurrere med udlandet, hvis virksomhederne anstrenger sig for at gøre tingene smartere og bedre.

Epsilon har leveret sine tjenesteydelser lokalt i både Vest-, Midt- og Nordsjælland, men har også kunder i Irland, Tyskland og Frankrig. Kontakt Epsilon.