energipsykologi-dk-1Energipsykologi Danmark
v/ Mette Barfoed
Udsigten 68, Pedersborg
4180 Sorø
Mobil 24 60 98 37
mail@EnergiPsykologiDanmark.dk

Energipsykologi Danmark på Facebook 

Fra Roskilde til Sorø
Sorøs natur, seværdigheder og hyggelige købstadsmiljø tiltrækker hele tiden nye tilflyttere, og Mette Barfoed er en af de nye i byen. Det er ikke blandt byens mange pendlere, at man finder Mette, for hun tilhører det mere sjældne segment af iværksættere, som Sorø også er relativt rig på. I slutningen af 2016 flyttede Mette ind i et hus med udsigt til Pedersborg Sø, og her har hun etableret sig som alternativ behandler indenfor psykologien.

Mette Barfoed har tidligere arbejdet som lægesekretær på det psykiatriske hospital Fjorden i Roskilde, men det er først og fremmest hendes døtre, der har motiveret hende til at blive selvstændig. Den yngste datter var plaget af spasmer, og den ældste led af angst.

energipsykologi-dk-3Behandler på privatadressen – underviser i Behandlerhuset
I 2007 begyndte Mette Barfoed den alternative behandling – først med ernærings-, zone- og massageterapi, siden med fokus på de bagvedliggende årsager. Og så er vi kommet til den forklaring, som du har ventet på, når du har tænkt “hvad i alverden er energipsykologi?”

Ideen er at vores tanker påvirker vores celler, DNA, sundhed, sygdom og evne til at gøre os selv raske. Mette Barfoed er en erfaren underviser, terapeut og behandler inden for energipsykologien, og via workshops, kurser, retreats på Mallorca eller individuelle behandlingsforløb kan hun hjælpe dig til at ændre i dit liv; fysisk og psykisk.

Behandlingerne sker i Pedersborg, men Mette tilbyder også undervisning i energipsykologi, og den finder sted i Behandlerhuset i Sorø.

energipsykologi-dk-2Sjovt, effektivt og let at lære
Her kan du få undervisning, international certificering og uddannelse under en af de største inden for energipsykologien, Karl Dawson. Mette Barfoed er en af de 21 trænere, der findes på verdensplan i den revolutionære behandlingsform Matrix Reimprinting – en overbygning på EFT, hvor du tapper dig ind i din personlige udfordring. “EFT – basis – er verdens mest udbredte redskab inden for energipsykologien, da det er sjovt, let at lære og kan ændre utrolig meget på ganske kort tid. Der findes masser af klinisk veldokumenteret research på effekt af EFT”, fortæller Mette Barfoed.

”Energipsykologi har ændret ALT i mit liv. Jeg har bl.a. sluppet en 12 år lang medicinkrævende allergi og en invaliderende OCD, og som mor til to i dag voksne døtre med handicaps og diagnoser som ADHD, autisme, OCD og masser af angst ind over deres primærdiagnoser, er jeg i dag i stand til at kommunikere, forstå og møde mine døtre, hvor DE ER, ikke hvor jeg troede, de var”, tilføjer Mette Barfoed.

“Dine tanker skaber din virkelighed”
Mette Barfoed underviser i EFT på forskellige niveauer. EFT bruges i mange sammenhænge, bl.a. af sportsfolk, i erhvervslivet og af etablerede behandlere såsom psykologer og også læger. Der ligger en lang række tests, dokumentation og klinisk research på virkning af behandlingen for eksempel fra eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck, der har påvist, at vores hjernebølger udviser hurtige og betydningsfulde ændringer, når vi arbejder med EFT. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret.

Matrix Reimprinting er en overbygning på EFT og et enestående redskab til at forløse negative tilstande, der låser dig fast i en tilstand af stress, som kan have manifesteret sig f.eks. som allergi, angst eller andre fysiske og psykiske symptomer og sygdomme. Overbygningen tager fire dage.

Access Consciousness er en blid, effektiv og forløsende behandlingsform, som Mette Barfoed både udfører og underviser i. Det er et populært værktøj hos diverse behandlere, f.eks. massage- og zoneterapeuter, der kan bruge behandlingen alene eller som supplement til øvrige behandling.