dr3Dansk Rengøringsservice ApS 
Energivej 3
4180 Sorø
Tlf.: 70 25 00 25
E-mail: jane@danskrengoering.dk

Dansk Rengøringsservice på Facebook 

Professionel rengøring til alle
Dansk Rengøringsservice har i mange år udfyldt en central rolle i mange virksomheder og private hjem. Rengøring er er en nødvendig opgave alle steder. Firmaets indehaver og direktør, Dorthe Charlotte Nielsen, og hendes medarbejdere er gennem de mange aktive år nået helt ud i hjørnerne – både på Sjælland, og når der skal gøres grundigt rent.

Fra hovedkontoret centralt placeret i Energiens Hus i Sorø sendes de effektive rengøringsassistenter ud til virksomheder og private i alle egne: Du kan møde Dansk Rengøringsservices biler i hele Sjællandsområdet.

dr1Al slags kvalitetsrengøring udføres
Som professionelt rengøringsfirma udfører virksomheden i Sorø både store og små opgaver. Dansk Rengøringsservice rykker ud efter tilbud eller arbejder på timebasis både til den store gang hovedrengøring eller til de rengøringsopgaver, der udføres for virksomheder og private uge for uge eller måned for måned.

Kundens ønsker er altid i centrum, når der gives tilbud på den professionelle rengøring. Hvis kunderne har specielle ønsker til arbejdets udførelse eller til brugen af specielle rengøringsmidler, gør Dansk Rengøringsservices medarbejdere deres arbejde helt som aftalt, til den aftalte tid og pris.

Dorthe Nielsen har ikke tal på de mange forskellige typer rengøring, som hendes assistenter har løst gennem årene. Hvis firmaets kunder har behov for en gennemgang af de lokaler, der skal rengøres, fordi der er forhold, der skal tages hensyn til under rengøringen, er dette en helt naturlig del af tilbudsgivningen.

Andre typer opgaver
Det er muligt at få udført en lang række opgaver af Dansk Rengøringsservice. Ud over klassiske rengøringsopgaver og rengøring f.eks. efter renovering og håndværkerbesøg, gives tilbud på andet arbejde end det, der udføres med ”spand og sæbe”. Vi nævner i flæng:

• Vikarservice
• Indendørs beplantning
• Blomsterpasning
• Haveservice
• Ejendomsservice
• Skadeservice
• Dødsboer og lignende ryddes, evt. med efterfølgende rengøring
• Tæpperensning
• Kontorhold

Læs mere her.

dr2Vikarservice
Dansk Rengøringsservice tilbyder en meget fleksibel vikarservice, hvor kunderne kan bestille en vikar i en kortere eller længere periode. Dette er muligt indenfor flere fagområder som for eksempel rengøring og kontorvikariater. Denne service benyttes af en lang række offentlige og private virksomheder. Har du brug for en vikar, som kan rykke hurtigt ud, skal du blot ringe til telefon 70 25 00 25.

Alle medarbejderne har ren straffeattest, børneattest og taler dansk, og en del af medarbejdere har hygiejnebevis.

Skimmelsvamp bliver fundet og fjernet
Opgaver, som omfatter fjernelse af skimmelsvamp, løses under firmanavnet Dansk Skimmelservice. At finde, fjerne og forebygge skimmelsvamp er en meget speciel opgave, og varetages derfor af en anden virksomhed under ”samme tag”. Dorthe forklarer, at dette specielle område nødvendigvis må have sin helt egen afdeling.

Skimmelsvamp kan være en stor udfordring i alle former for bygninger. Og hvis der ikke bliver grebet ind hurtigt og effektivt, kan skimmelsvamp i værste fald ende med at gøre en ejendom ubeboelig.

Dansk Skimmelservice har den komplette, professionelle løsning, der bekæmper problemer med skimmelsvamp i 3 enkle trin:

  • Der måles og konstateres, om der er tale om et angreb af skimmelsvamp.
  • Derefter udføres alle nødvendige former for udbedring og sanering af skader af skimmelsvamp.
  • Endelig rådgives professionelle ejere, udlejere og administratorer om, hvordan man undgår skimmelsvamp i fremtiden.