danielDafotograf
v/ Daniel de la Cruz
Holbækvej 17
4180 Sorø
Tlf. 41 13 74 14
daniel@dafotograf.dk

Dafotograf på Facebook 

Åbningstid efter aftale. Daniel træffes bedst på telefon i tidsrummet kl. 14-18.

Erfaren fotograf
Ved det årlige klovneløb i bymidten kan man møde fotografen Daniel de la Cruz, som er løbets officielle fotograf. Daniel dækker også andre lokale begivenheder, ikke mindst da Carlsens Plæne den 4. juni 2016 blev forvandlet til et brag af en festival, da ABBA-bandet Arrival from Sweden gik på scenen.

Arrival from Sweden i Sorø
Arrival from Sweden i Sorø

Daniel kommer oprindelig fra Peru, hvor han blev uddannet som tv-fotograf og arbejdede for forskellige tv-stationer i hovedstaden Lima. For Daniel er billeder en måde at fortælle en historie på.

Uden ord beskriver billeder ofte bedre end noget andet følelser, stemninger og små eller store historier. “Det handler ikke kun om at trykke på knappen og tage et godt billede. Jeg vil gerne være sikker på, at få de rigtige”, siger Daniel, som gerne kravler op i en pæl eller ‘går i gulvet’ for at få det helt rigtige skud i kassen.

Fotografier til privat eller professionel brug
I 2013 startede Daniel de la Cruz sin fotovirksomhed i Sorø. Han leverer fotografier til både private og erhverv, foreninger og institutioner.

Skal du bruge en fotograf til bryllup, konfirmation eller fødselsdag, så ring og få et godt tilbud. Dafotograf tager også portrætter af babyer, børn og voksne eller hele familien. Vil du gerne have en serie professionelle portrætter af dine medarbejdere til virksomhedens hjemmeside, kan Daniel også træde til. Det gælder også, hvis du skal have taget billeder af produkter til brug på din webshop, sociale medier eller i trykt reklamemateriale.
dafotograf

I studio eller on location
Daniel tager både billeder i fotostudio og udenfor, eller han kommer hjem til dig og tager billederne efter behov. På Dafotografs Facebookside kan du se et udpluk af de mange muligheder for spændende billeder on location. Daniel tilbyder også modelfotografering til personlig branding eller boudoirfotografering, hvor man kan få taget et sensuelt billede til sin kæreste.

En times fotografering i fotostudie koster 399 kr.. Læs mere om priser og pakker her. 

Kontakt Dafotograf for et uforpligtende tilbud.