carsten fabriciusCarsten Fabricius 
Nørrevej 11
4180 Sorø
Tlf. 60 68 80 80
kontakt@carstenfabricius.dk

Klar besked
Ifølge den Danske Ordbog betyder “en sludder for en sladder” et undvigende og intetsigende svar. Den slags mundheld har vi mange af i det danske sprog, og ganske ofte er der både spøg og alvor i disse gamle, kloge ord. Johannes Møllehave har engang citeret Storm P., der sagde “Man kan lære meget af de gamle ordsprog, ….. men man gør det ikke!”

Vi hilser i dag på en storsmilende Carsten Fabricius, som i over 20 år har tilbudt sin støtte til mennesker som coach, psyko- og familieterapeut, supervisor, foredragsholder, forfatter og klummeskriver. Sådan beskriver han sig selv på sin hjemmeside, men er man fra Sorø og omegn, siger navnet Carsten Fabricius meget mere.

Når man sidder overfor Carsten, så får man alt andet end en sludder for en sladder. Spørger man konkret ind til hans virksomhed, pædagogik og kunstneriske liv, sidder Carsten ikke og pakker tingene ind. Hans synspunkter om livets udfordringer kommer som perler på en snor, formuleret uden vaklen i geleddet.

“Lige meget, hvor meget du forsøger at kigge den anden vej, vil dét, der er, blive ved at være”. Dette er bare et eksempel på Carstens måde at udtrykke sig på, når han praktiserer Relationsbaseret Ledelse.

carsten bogHvad er Relationsbaseret Ledelse?
Som underviser, coach og terapeut har Carsten Fabricius skabt et redskab, som han benytter aktivt i sin virksomhed i Sorø. Det værktøj, som Carsten har udviklet som en metode for personlig udvikling, kalder han Relationsbaseret Ledelse (RBL).

Relationsbaseret Ledelse er en hjælp til den udvikling, som vi er mange, der har brug for at gennemgå, når vi er på vej igennem faser i livet. Ikke mindst når vi ønsker forandring eller gerne vil være positivt til stede sammen med andre.

Book en samtale online

Hent bogen
For at forstå lidt af, hvad Carsten Fabricius arbejder med til dagligt, tager vi lige et citat mere, denne gang fra bogen Hold nu kæft!!! og hør efter!! om Relationsbaseret Ledelse:

”Som hjælper kan du ikke flytte så meget som et enkelt lille komma i et andet menneskes kontekst uden at have fået tilladelse til at komme inden for.”

Bogen kan købes via Carstens hjemmeside, men for at give alle en mulighed for at deltage i diskussionen, er det også muligt at hente en gratis pdf-version af bogen. Bogen er en øjenåbner, både når det gælder livserfaring, men også når vi skal lære Carsten at kende. Carsten er et inspirerende bekendtskab både i og uden for bogen – og i hans selskab deler man hverken sladder eller får en “sludder for en sladder”.

Straw Band progress logo smallProfessionel musiker
Carsten Fabricius har mange andre kreative sider, som man ikke kommer så meget ind på, når vi taler om hans virksomhed. Men det er ikke nogen hemmelighed, at man ofte både i Sorø og på landevejene kan møde en bil, prydet af ordet ”Straw”. Når man har oplevet Carsten på en scene med sin hustru og døtre, ved man, at Carsten har andre talenter end at undervise og være en effektiv terapeut.

Når familien Fabricius folder sig ud med egne musiknumre i country- og popgenren, er der meget få, der kan lade være med at swinge med. De fleste får rørt danseskoene ved de lejligheder.

Det er omkring Carsten en livsglæde og en udstråling af positiv energi, der kan mærkes både i de mere alvorlige samtaler og helt nede på de bagerste rækker i salen. Carsten Fabricius og hans metoder rykker, når tilværelsen trykker – og det eneste, der går i stykker, er et dårligt humør.