Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skab forandring

20. februar 2017 - 21. februar 2017

Børn og unge med udfordringer af enhver karakter. Hvad er det disse børn kan, som vi ikke kan, eller ikke er villige til at se på – og hvad kan vi skabe af forandring?

Udover at være mangeårig energipsykologisk behandler og underviser er Mette Barfoed mor til to døtre med sjældne handicaps/svære udfordringer. “De sidste 23 år har været en lang rejse, hvor jeg har været på jagt efter redskaber, der kunne give mine børn et andet afsæt i livet. Det er til fulde lykkedes, og jeg arbejder målrettet på at få disse redskaber ud til så mange som muligt, der ligesom mine børn og min familie kan profitere af disse”, fortæller Mette Barfoed.

Kom og vær med til et kursus med anderledes og spændende indgangsvinkler og redskaber i kombination med hands-on processer. Få vendt op og ned med de gængse overbevisninger og lær en anden måde at se verdenen på.

Undervisningen sker over to aftener – d. 20. og den 21. februar kl. 17.30-21.30 i Sorø Behandlerhus.
Pris 900 kr. – 600 kr., hvis du har deltaget i bars-workshop.

Mere info om tilmelding og betaling af depositum på 500 kr. via hjemmesiden www.energipsykologidanmark.dk

Deltag evt. også i barsworkshoppen d 6. og 7. februar til SUPER-KOMBI-pris og få en gratis barsbehandling efterfølgende. Som vanligt dejlig buffet inkluderet i workshoppen.

Detaljer

Start:
20. februar 2017
Slut:
21. februar 2017

Sted

Behandlerhuset i Sorø
Nørrevej 3
Sorø, 4180
+ Google Map
Telefon:
60 68 80 80
Hjemmeside:
http://www.behandlerhus.dk/