Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livsforlængende musik

25. marts 2017 18:00

Sorø Pop Cub præsenterer PottersJig – musik for alle med feststemning

Potters Jig henter den musikalske inspiration fra det irske, skotske og engelske. Folkemusiktraditionen er hjørnestenen, men generelt betegnes musikstilen som folk/rock.

Et nyt medlem, den forrygende bassist og humorist Hjørleif Johansen, er med. Hjørleif er suveræn med en bas, fantastisk til at bakke med en trailer, og bager Østjyllands bedste roulader.
Potters Jig består i øvrigt af Nanni Lorenzen (her liggende), og fra venstre Lars Damkjær, Anton Niebuhr, Henrik Tranum, Christian Wetterstein og Jørgen Boutrup Christensen.

Humor og livsglæde er bærende elementer i den musikalske lim, der binder bandets medlemmer sammen. Elementer, der skinner igennem i både musik og liveoptræden.

Gruppen fik sin opstart i 1977, hvor de spillede dansk folkemusik. I midten af firserne blev stilen lagt om til folkrock, og bandet tog navnet Potters Jig. De har udgivet 4 cd’er og spillet ved en lang række store musikfestivaller og byfester.

Alt i alt en aften hvor dansegulvet forlænges med baren, og stemningen er helt oppe under loftet.

Postgaarden åbner dørene kl. 17.30 og stiller den store stegebuffet frem kl. 18.00:

Buffet med 2 forretter, brød/smør
Stegebuffet med 5 stegeretter, 2 slags kartofler, 2 saucer, garniturer og tilbehør. 2 forskellige salater, samt brød og smør.

Musikken starter kl. 19.30

Bestil billetter

 

Detaljer

Dato:
25. marts 2017
Tidspunkt:
18:00

Sted

Postgaarden
Storgade 25
Sorø, 4180 Danmark
+ Google Map
Telefon:
57 83 22 22
Hjemmeside:
http://www.hotelpostgaarden.dk/