Sorø RadioSorø Radio
Absalonsgade 1a
4180 Sorø
Tlf. 57 82 00 60

Besøg Sorø Radio på Facebook

Åbningstider
Mandag-onsdag kl. 9.30-17.30
Torsdag-fredag kl. 9.30-18.00
Lørdag kl. 9.30-14.00

Du kan altid handle i webshoppen

Sorø RadioAlt i elektronik
I hjertet af Sorø finder du noget så sjældent som en rigtig radio og tv-forretning. Branchen har på det seneste taget nogle gevaldige dyk, men i Sorø har indehaver Henrik Endahl forstået at forny sin forretning, og det på et område, hvor den teknologiske udvikling kører i et rasende tempo. Lynhurtigt hopper vores medieforbrug fra små og store skærme af stadig bedre kvalitet. Samtidig kan man i dag købe cd’er for en 10’er på loppemarkedet, nu hvor underholdning og nyheder kan hentes på nettet ganske meget billigere.

Med sit store udvalg af den nyeste teknologi kombineret med ambitionen om at yde grundig rådgivning tiltrækker Sorø Radio kunder fra hele Midtsjælland, ikke mindst Ringsted, hvor andre af branchens aktører desværre har drejet nøglen om.

Specialister i Panasonic
En af de nye tiltag er varmepumper, som Sorø Radio begyndte at montere i 2015. Mange soranere har siden fået glæde af en varmepumpe i deres sommerhuse.

Sorø RadioVarmepumper er ikke det første man forventer at finde i en butik, der hedder noget med radio, men Sorø Radio er Panasonic Center, og det succesrige japanske firma har med tiden fået meget mere end tv-produkter på paletten. Som medlem af Panasonic Centerforening bliver Sorø Radio supporteret af et professionelt bagland inden for teknisk service, markedsføring m.m., så butikken kan koncentrere sig om den altafgørende kundeservice. Du får bl.a. gratis medlemskab af Club Panasonic og dermed 30 måneders garanti.

Totalløsninger
Sorø Radio fører mange andre kvalitetsmærker inden for radio og tv, antenner, paraboler, computere, mobiltelefoner og kameraer. Blandt de øvrige mærker er bl.a. Yamaha, System Audio, Tivoli Audio. De mange leverandører muliggør gode totalløsninger til kunderne.

Butikken på 200 m2 varetager reparationer og montering af antenner, paraboler, tv og anlæg hos erhverv og i private hjem. De ansatte opdaterer jævnligt deres kompetencer på kurser.

Sorø Radio Panasonic Center HenrikVejen til Sorø Radio
Sorø Radio skriver sin historie tilbage til 1976, hvor Stenlille Radio blev etableret, efterfulgt af Sorø Radio i 1993. I 2001 overtog Henrik Endahl forretningen efter sine forældre.

Det er en af de første butikker, du møder, når du drejer af fra de gamle landevej ved “Albertikrydset” og kører ned af byens gamle allé. I det næste kryds, på venstre hånd, ligger butikken. Måske synes du ikke Sorø vælter sig i parkeringspladser, men hvis du ikke lige finder én overfor forretningen eller på Storgade, er der masser af muligheder f.eks. ved Holberg Arkaden eller Sorø Privatskole.

Kunderne siger…
Sorø Radios Facebookside kan du følge med i de nyeste varer på hylderne, og du kan læse hvad tilfredse kunder synes:

“Kan på det varmeste anbefale Sorø Radio. Senest har de installeret en Panasonic varmepumpe i mit hjem! Der var god og professionel vejledning hele vejen igennem!” – Patrick

“Dejligt sted at handle, hjælpsom personale” – Kirsten

“De er hjælpsomme og flinke! – Lisbeth

Kontakt Sorø Radio