facadeSkov & Have Sorø
Norgesvej 1B
4180 Sorø
Tlf. 57 83 11 51

Skov & Have på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 7.30 – 16.30
Fredag kl. 7.30 – 16.00
Lørdag kl. 9.00 – 12.00
Søndag: Lukket

husqvarnaFrederiksbergs nydeligste græsplæne
Når du om sommeren skal i ud og handle dagligvarer eller bare fræser ned af Skælskørvej, kan du ikke undgå at lægge mærke til robotten. Den lille flittige robotplæneklipper bearbejder grundigt Skov & Haves plæne ud til vejen til stor glæde for børnehavebørnene hos genboen Grønnegården.

Skov & Have i Sorø tilbyder salg, service og reparation af skov, have og parkmaskiner. Butikkens tre medarbejdere har sammenlagt over 50 års erfaring med maskiner til hus og have. På værkstedet reparerer de så godt som alle mærker af havemaskiner, lettere entreprenørmaskiner og atv’er (all-terrain vehicles).

Kvalitetsprodukter til private og erhverv
Når du står og mangler en maskine til en af havens mange arbejdsopgaver, kan du hos i Skov & Have i Sorø være sikker på at finde et kvalitetprodukt. Her handler både private og erhvervsdrivende, eksempelvis landmænd og håndværkere.

Udover plæneklippere finder du et stort udvalg af hækkeklippere, buskryddere, motorsave, fræsere, løvblæsere og sneslynger. Foruden et bredt sortiment løser butikken specialopgaver, hvor delelementerne handles ind lokalt.

Følg Skov & Have i Sorø på Facebook, hvis du ønsker et godt tilbud på brugte havemaskiner.

savFørende producenter
Skov & Have i Sorø er autoriseret forhandler af mærkerne Stihl, Husqvarna og Klippo.

Stihl er et næsten 100 år gammelt tysk firma, der i dag er verdensomspændende. Siden 1970erne har Stihl konsekvent været verdens førende leverandør af motorsave. De kompakte og lette save er ideelle ved udtynding, savning af brænde, træpleje og fældning af små træer.

Husqvarna er verdens største producent af maskiner til udendørs brug, herunder plæneklippere, plænetraktorer, motorsave og trimmere. Den oprindeligt svenske koncern skriver sin historie tilbage til 1689 og udsprang af våbenindustrien. I 1918 lancerede firmaet sine første plæneklippere, og i 1947 satte de motor på. I dag har Husqvarna udviklet Riders – plænetraktorer med uovertruffen manøvredygtighed, der gør dem velegnede til alle typer haver. Desuden har Husqvarna over 20 års erfaring med design af robotplæneklippere. Uanset hvilke udfordringer du står over for i din have, vil Husqvarna Automower® hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat.

Klippo er ligeledes en svensk virksomhed med en lang tradition. Virksomheden blev grundlagt i Malmø og har udviklet, produceret og markedsført plæneklippere siden 1954. Grundlæggeren Karl Dahlman hentede inspiration i USA og fremstillede herefter Europas første rotorklipper. I dag tilbyder Klippo nogle af markedets bedste plæneklippere med den såkaldte mulcherteknik, der findeler græsset, så du ikke behøver rive plænen efter klipning.

aspenRenere benzin
Én times plæneklipning med almindelig benzin giver lige så store udslip af giftigt benzen som ca. 100 timers plæneklipning med Aspen alkylatbenzin. Derfor anbefaler Skov & Have i Sorø, at du skifter til den langt renere benzin, der stort set ikke indeholder svovl, benzen og aromater.

Dermed kan du med ro i sindet lade børnene lege på græsplænen. Du kan også glæde dig over, at dine maskiner holder længere med Aspen benzin – motoren er renere og lettere at starte. Af samme grund behøver du ikke tømme tanken inden vinter.

Du kan vælge mellem Aspen 2 til totaktsmotorer og Aspen 4 til firetaktsmotorer. Benzinen kan købes i dunke a 1 liter, 5 liter, 25 liter og 200 liter.