sejers konditoriSejers Konditori
Absalonsgade 16
4180 Sorø
Tlf. 57 83 22 42

Følg Sejers Konditori på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag 6.30-17.30
Lørdag-søndag 6.30-16.00

Danmarksmester i brød
Pia og Martin Larsen har drevet Sejers Konditori siden 1. juni 2007. Da de deltog i DM i brød 2008, løb de med førstepræmierne for både Danmarks bedste rugbrød og Danmarks bedste frokoststykke. På blot fem år etablerede bageriet i Sorø sig som et af Danmarks bedste bagerier: De har i skrivende stund vundet 3 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og 1 bronzemedalje ved konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager.

Sejers Konditori sætter fortsat kvalitet og service i højsædet. Det er Pia og Martins erklærede mål, at kunderne kan forvente brød ud over det sædvanlige, når de besøger Sejers Konditori. Og kunderne kommer fra nær og fjern. Bageriet tiltrækker kunder fra hele Danmark: Har man en gang haft tilknytning til Sorø ved man nemlig, at Sejers Konditori er stedet, hvor det gamle bagerhåndværk føres videre med respekt, kvalitet og nytænkning.

Åbne for nye ideer
Sejers Konditori er en af de mest åbne butikker i Sorø. Traditionen tro siger butikspersonalet godmorgen kl. 6.30 og lukker først kl. 17.30 på hverdage.

Indehaverne er også meget åbne overfor nye ideer og konstruktiv kritik. Årligt holdes en konkurrence med ideer til nye brød eller kager, og bidragene vælter ind. Folk vil gerne være en del af succesen: Måske er det deres idé, der bliver Danmarks Bedste Brød, når det har været gennem bagermesterens kyndige hænder.

Du kan også give dit besyv med på Sejers Konditoris Facebook-side, hvor du har en direkte linje til de innovative ejere.

sejers-konditori

De bedste rugbrød
Det succesrige bageri har en særlig forkærlighed for rugbrødet – en dansk delikatesse. Et godt rugbrød balancerer behændigt mellem syre, malt og sødme. Bløde deje, iblødsætning af kerner, ingredienser, liggetid, dejtemperatur, saltmængde, syrebalance og hævetid går op i en højere enhed.

På hjemmesiden kan du se et udpluk af butikkens gode rugbrød, bl.a. Ægir, Danmarks bedste i 2010, og Sørugbrødet, vinderen i 2008. Som man kan fornemme, tager Sorø-bageriets kreationer gerne navn efter lokale vartegn. Klikker du på de enkelte rugbrød, kan du se en liste over ingredienser.

Bagværk til hverdag og fest
Sejers Konditori har også et stort udvalg af baguettes, specialbrød og morgenbrød. Morgenbrødet, der koldhæver 12-24 timer, laves med flere forskellige meltyper fra ind- og udland.

Skal du holde fest, er Sejers Konditori leveringsdygtig i kager i alle faconer, farver og smagsvarianter. På hjemmesiden kan du se eksempler på nogle af de kager bageriet har skabt til fester og børnefødselsdage – kun fantasien sætter grænser.

Hvis du bor på Frederiksberg, kan du hente brød og kager fra Sejers Konditori i SuperBrugsen.