Nomimind
Stenstrupvej 11
4180 Sorø
Mobil: 2329 7344
Mail: info@nomimind.dk

Nomimind på Facebook

Ro i blikket, fred i sjælen
Som så mange andre virksomheder, udspringer Nomimind af en passion. I dette tilfælde en passion for yoga.

I ultrakort form defineres yoga som fysiske, mentale og spirituelle øvelser, der har sin oprindelse i oldtidens Indien. Yoga er således meget mere, end det de fleste af os kender som en – ofte meget krævende – form for gymnastik. Begrebet rummer også meditation og den vestlige tilpasning, der kaldes “mindfulness”, hvor man søger at blive bedre til at leve i nuet.

Virksomhedens navn, Nomimind, står for nordisk mindfulness, og således får de fjernøstlige øvelser ikke blot et vestligt, men også et nordisk præg. “Jeg udvælger nøje produkterne i den nordiske stil, lyse naturlige farver, tilsat en hel del natur. Ting som ikke skriger, men matcher vores nordiske indretning og lyse stil. Så der kommer ro i blikket og fred i sjælen, når du træder ind i rummet”, fortæller indehaver Birgitte Bock.

Slow living
Nomimind er først og fremmest en webshop med et stort udvalg af kvalitetstøj til træning og afslapning. Desuden rummer butikken interiør, plejeprodukter og stilfuldt tilbehør som smykker og silketørklæder. En fællesnævner for mærkerne er slow living – et tidløst design, et afslappet udtryk, en kvalitet i håndværket – som modgift til vores hektiske “brug og smid væk”-tidsalder.

Showroom i Sorø
Butikkens koncept og design gør det til en god oplevelse at handle online:
Gratis fragt over 499,-
Fuld returret i 14 dage
Levering 1-3 dage

Så vil du sende en unik gave til en god veninde, kan du søge i mærker eller varegrupper og nemt finde noget fint, f.eks. en silkekåbe eller -kimono.

Du er meget velkommen til at besøge Nomiminds showroom på Stenstrupvej for at se og mærke udvalget. Følg Nomimind på Facebook og bliv oplyst om åbningstider eller bestil en tid.

Lær mere om mindfulness
Det er også her på gården, Birgitte Bock underviser i meditation og mindfulness. Via hjemmesiden eller facebooksiden kan du tilmelde dig næste kursus. “Her taler vi om hvad mindfulness er, og hvad det kan hjælpe med for os, som vil have mere ro og balance ind i hverdagen. Jeg guider meditationer, og vi taler om hvordan du kan træne hjemme hos dig”, fortæller Birgitte.