Meisner & Wendel 1

Meisner & Wendel
Storgade 4
4180 Sorø
Tlf. 51 88 05 96

Åbningstider
Mandag-onsdag kl. 9.30-17.30
Torsdag-fredag kl. 9.30-18.00
Lørdag kl. 9.30-14.00

Vær velklædt
Mangler du beklædning til fest eller hverdag, så har Meisner og Wendel tøjet og tilbehøret til dig. Det store udvalg af herretøj giver dig rig mulighed for at sammensætte et sæt lige efter din egen smag, der kan passe til festligheder eller blot hverdagens travlhed. Butikken rummer alt fra tøj til sko og tilbehør såsom butterfly og bælter, således at du ved ét besøg kan blive velklædt fra top til tå.

Imødekommende personale
Indehaverne Kasper Meisner og Søren Wendel har tidligere arbejdet i samme tøjkæde. De havde begge 10 års erfaring i branchen, inden de i efteråret 2015 åbnede egen butik i Sorø. 

Hos Meisner og Wendel vil alle dine ønsker til en velkomponeret garderobe kunne blive realiseret. Personalet står altid klar til at hjælpe dig, og med deres specialiserede erfaring har de øje for mulighederne i kombinationer og personlig stil.

Du har gode muligheder for selv at lade dig inspirere og finde det ønskede tøj, men skulle du mangle ideer, står personalet til rådighed. Det er en mærkesag for Meisner og Wendel, at du altid får en god oplevelse ved køb eller kig i butikken.

Stort sortiment
Replay, Minimum, Kronstadt, Bjørn Borg, Bosweel og Just Junkies er blot et udpluk af de mærkevarer, som Meisner og Wendel tilbyder dig, og der er således noget for en hver smag og alle aldre.

De mange forskellige mærker giver Meisner & Wendel 8butikken mulighed for at favne bredt, og hos Meisner og Wendel finder du således flere produkttyper og -varianter end i den gennemsnitlige tøjbutik.

Gode åbningstider
Butikken er velassorteret, og hvad enten du mangler et nyt sæt tøj til dig selv, eller du skal finde en gave til en god ven eller kæreste, så er du velkommen i butikken på Storgade. Personalet byder velkommen alle ugens dage på nær søndag, og du forlader med stor sandsynlighed butikken med moderigtigt tøj, der passer perfekt til dig… eller den perfekte gave.
Meisner & Wendel 7
Tips og tricks med hensyn til beklædning er altid rare at få, og disse tilbydes der mange af hos Meisner og Wendel, så kig ind og se det store udvalg eller spørg om råd til påklædningen.

Facebooksiden kan du jævnligt blive opdateret om det nyeste på hylderne.