vine2E & E Vin ApS
Næstvedvej 1
4180 Sorø
Tlf. 30 25 89 88
mail@eogevin.dk

Følg E & E Vin på Facebook 

Omkring 45. nordlige breddegrad
Selvom vi ved, at pris og kvalitet ofte følges ad, er vinkøb for mange lidt af en jungle. Heldigvis er der mennesker, som ved så meget om vin, at de blot ved at dufte til vinen og smage på en lille tår kan fortælle om, hvordan vinen er sammensat. Måske endda hvor den kommer fra, og hvilket år druerne er høstet.

Ved man ikke så meget om vin, vil man typisk holde sig til de kendte distrikter i vinlande som Frankrig, Italien og Spanien, men det kan ofte betale sig at tænke i utraditionelle baner – eller bælter. E & E Vin, som har sin base på Frederiksberg ved Sorø, har specialiseret sig i bæltet mellem den fyrretyvende og den halvtredsindstyvende breddegrad, hvor naturen har sørget for, at der kan dyrkes god vin.

vinDyb viden om vin
Vinhylderne i supermarkedet bugner af mange forskellige vinmærker med lige så mange forskellige priser, og som almindelig forbruger er man her på gyngende grund. Vinkendere som E & E Vin har en helt anden tilgang til den vin, som de forhandler. Kendskabet til vinene er ofte oparbejdet gennem mange rejser fra vindistrikt til vindistrikt, og køber man vin hos en, som virkelig har forstand på varerne, kan selve indkøbet være en lige så positiv oplevelse som det bliver, når man sidenhen skal nyde vinen.

E & E Vin er opkaldt efter indehaverne Erik og Ester. Her på Næstvedvej 1 bliver vi af Erik Hansen ført på en spændende vinrejse, som strækker sig fra en snak om vine fra Frankrig og Spanien i vest igennem Europa for at gøre et stop i Rumænien i øst. At Rumænien er et fremragende vinland, er der nok ikke så mange, der tænker over i hverdagen, men smagsprøverne viser, at her har E & E Vin gjort nogle fine vinfund.

vineSmagfuld charme og lokal karakter
Typisk for en moderne vinforhandler har E & E Vin gjort deres sortiment tilgængeligt i en webshop. Her kan hele Danmark få adgang til den indsigt, som den passionerede vinhandler har oparbejdet. Udvalget er stort, uanset om du leder efter rød-, hvid- eller rosévine, mousserende vine eller dessertvine. Er du tilhænger af økologisk vin, som vinelskere ofte er, finder du ligeledes et solidt sortiment hos vinforhandleren i Sorø.

Erik Hansen slutter vores vinrejse fra Sorø og rundt i Europa med at fortælle:

”Vore leverandører er små eller mindre vinslotte og –gårde i Europa. E & E Vine importerer både grand cru vine og vine fra mindre kendte vinregioner Italien og Frankrig. Vores vine er fyldt med smagfuld charme og lokal karakter som man typisk finder i mindre produktioner.”