bycoco logobyCoco 
Sasserbrovej 23
4173 Fjenneslev
Tlf.: 28 89 14 23
E-mail: info@coco-fashion.dk

Følg byCoco på Facebook 

Åbningstider
Mandag 11.00 – 18.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Første søndag i måneden kl. 11.00 – 16.00

Og ellers efter aftale – ring til Coco på telefon 28 89 14 23

coco syBliv glad og fornøjet, Coco leverer alt til tøjet
Ved landevejen mellem Ringsted og Sorø ligger byen Fjenneslev Huse. Og i nærheden finder du Fjenneslev Kirke med de berømte to tårne, som engang for mange hundrede år siden var én af Sjællands, ja måske Danmarks vigtigste kirker, for det var Hvideslægtens kirke. Og Hviderne kender vi jo alle, når vi nævner biskop Absalon, som står på Højbro Plads og hilser over mod Christiansborg. Københavns grundlægger kommer altså fra Fjenneslev på Midtsjælland, og lige i nærheden skal vi besøge en kreativ forretning: byCoco, tidligere kendt som Coco-Fashion.

I butikken bliver du mødt med et stort smil og et ”velkommen” af Cocco Poulsen. Man føler sig med det samme velkommen i ”Hønsehuset”, som Cocco kalder sin store gårdbutik, hvor alle er velkomne til at se på herlighederne.

Butikken er en del af privaten
Cocco fortæller, at hun fik den tanke, at når hun nu havde haft over 35 års erfaring med at designe, sy og brodere, så kunne hun lige så godt øse ud af sin erfaring og glæde andre med alt det, som hun ved. Hønsehuset er indrettet som butik i en del af privatboligen, der ikke tidligere blev udnyttet, og det er der kommet en stor håndarbejdsbutik ud af.

Denne specialbutik er velassorteret indenfor alt til fremstilling af beklædning, et stort udvalg af tilbehør til håndarbejde og en masse tilbehør af enhver slags. Og Cocco har ikke kun et stort udvalg til kvinder; der er også et spændende udvalg til både børn og herrer. Hylder og kurve bugner med det, du skal bruge for at komme til se smart ud til hverdag eller fest.

Hvis du gerne vil iføre dig noget helt unikt, kan du få masser af inspiration hos Cocco.

coco i kreation

Syer du selv eller har du mod på at gå i gang?
Man siger jo, at det aldrig er for sent at lære noget nyt, og Cocco er en person, som meget gerne lærer fra sig. Der er sycafé hver onsdag kl 11.00-16.00 og igen fra kl. 18.00.

Du kan også booke plads på et kursus og lære lidt af alt det, som Cocco kan med symaskine, nål og tråd. Se kursusudbuddet på byCocos Facebookside.

Som Cocco siger og skriver på sin hjemmeside ”Lad Cocco sy og brodere tøjet, så kan du kun blive fornøjet”.

Køb ind online
Cocco har to butikker, én i Hønsehuset” og én på Internettet. Også de virtuelle hylder bugner med varer. Her er både mærkevarer og Coccos eget design at vælge imellem. Flotte billeder, tydelige og rimelige priser og en enkel måde at bestille og betale for varerne gør det let at handle hos byCoco på nettet.