ClickOffice A/S
Tlf. 70 24 70 70
kundeservice@clickoffice.dk

Besøg ClickOffice på Facebook 

Træffetider
Mandag – torsdag 8:00-16:00
Fredag 8:00-15:30

laserprinterFra Esbjerg til Sorø
ClickOffice er en meget omfattende webshop, der forsyner hele landet med alle de ting og sager, som virksomheder skal bruge for at fungere i dagligdagen: Papir og blyanter, skriveborde og stole, computer og printere og meget mere. ClickOffice er med tiden blevet den største i branchen baseret på en kombination af et stort kvalitetsudvalg og lave priser. En bonusordning, hvor kunden tjener minimum 5% i bonus på alle sine ordrer, er med til at sikre, at kunderne klikker ind igen.

Fra hovedlageret i Jylland transporteres varerne til dig på Sjælland, hurtigt efter du har afgivet din bestilling online. Det kræver et hold af kompetente logistik-folk, og de er placeret i hovedkvarteret i Esbjerg. Med jævne mellemrum kører varerne fra Esbjerg til bl.a. Sorø, hvor erhvervsdrivende i alle brancher står klar til at pakke ud.

Stort udvalg af printere
ClickOffice forsyner Sjællands erhvervsliv med såvel de simple som de mere komplekse produkter. Lageret rummer alt fra blyanter til avancerede printere: Laserprintere, blækprintere, kortprintere, multifunktionsmaskiner, labelprint, scan- og faxmaskiner. Du kan også finde tilbehør til din printer, bl.a. papirskuffer og vedligeholdelsesudstyr.

Udvalget af laserprintere er et kapitel for sig. Grundlæggende fungerer en laserprinter ved hjælp af en tromle, der oplades med en høj spænding. Tromlens ladning kan ændres ved belysning fra en laser. Tonerpulveret sætter sig kun fast på steder med en elektrisk ladning og fastgøres på papiret ved opvarmning eller ved stærkt pres mellem to valser. Fordelen ved laserprintere er først og fremmest hurtigheden.

kopipapir_2Papir og blæk
Uanset hvor stort et teknologisk vidunder en printer er, er den ikke meget værd uden papir og blæk. ClickOffice kan fodre din printer med papir i alle afskygninger fra det helt basale hvide kopipapir til specialpapir i forskellige farver og tykkelser.

Er din printer løbet tør for farve, finder du hos ClickOffice både toner, blækpatroner, farvebånd, tromler og printhoveder. Blandt mærkerne er HP, Minolta, Brother og Epson.

Kvalitetsudvalg
ClickOffice.dk satser generelt på kvalitet, og udover f.eks. HP finder du solide mærker som Merrild, Post-it og Dymo. I webshoppen har du nem adgang til tusindevis af produkter, der er overskueligt sorteret i meningsfulde kategorier. Finder du ikke lige den kategori, du skal bruge, kan du bruge søgefeltet.

Du er også meget velkommen til at kontakte ClickOffice’s eget veludstyrede kontor.

Kontakt ClickOffice