Der er gode nyheder til dig, hvis du bor i Sorø. En ny analyse fra sammenligningsportalen Samlino.dk, viser at der kan være mange penge at spare på bilforsikringen, hvis du bor i Sorø frem for København.

Det skriver Bilforsikring.net til Dit Sorø.

En ny undersøgelse af bilforsikringsmarkedet viser, at din bilforsikring kan være op mod 15 procent billigere, hvis du bor i Sorø, i forhold til hvis du bor i København.

I undersøgelsen er der indhentet priser på kaskoforsikringer fra de forskellige forsikringsselskaber, hvor vi har taget udgangspunkt i en testperson med en adresse i Sorø og en adresse på Frederiksberg.

Der er taget udgangspunkt i en testperson på 40 år, som ikke har skadeshistorik. Undersøgelsen er lavet for en Volkswagen UP.

Grafik: Samlino.dk.

Hvorfor har bopælen indflydelse på prisen for bilforsikringen?
Der er flere grunde til, at det kan være dyrere at forsikre sin bil i København frem for i Sorø.

En af disse er, at sandsynligheden statistisk set er større for at du kommer ud for tyveri, buler, hærværk eller andre skader, når du bor i større byer, da der er flere mennesker og mere trafik.

Få den billigste bilforsikring på din adresse
Er du interesseret i at have en billig bilforsikring, så bør du sammenligne tilbud fra mange forskellige udbydere, inden du tilkøber dig en. Selskaberne fokuserer nemlig på forskellige typer af kunder, og derfor er det ikke en selvfølge, at din kollegas eller enhver andens forsikringsselskab også vil være den billigste og bedste løsning for dig.

På Samlino.dk kan du benytte deres Bilforsikring Beregner til at få et stort overblik over alle bilforsikringer på markedet, så du hurtigt kan beslutte, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Daniel Andersen fra Bilforsikring.net, siger:

“Der er flere ting, der har indflydelse på prisen af din bilforsikring. Prisen kan blandt andet afhænge af din alder, bilens alder, antal kørte kilometer om året, din skadeshistorik og den ønskede selvrisiko. Samlinos undersøgelse viser, at din bopæl også påvirker prisen på din bilforsikring og at prisen på en bilforsikring eksempelvis er billigere i Sorø end i Københavnsområdet”