Af Poul Brøns (Skelbæklund) og Paw Nielsen (Højvang). 

Vi, Poul fra Skelbæklund og Paw fra Højvang, har valgt at støtte op om det arbejde der er lagt i, at realisere drømmen om det store aktivitets- og fritidsområde “På Banen” i hjertet af Dianalund. Vi gør det, fordi uden frivillige kræfter ville denne drøm aldrig være kommet så nær sin opfyldelse.

Så tæt på målet – vi skal stå sammen nu
Det er så tæt på nu, der mangler kun 250.000 kr. altså 6 % af det samlede beløb på 4,2 million kr. Den resterende del af projektet kan dog først sættes i gang, når alle penge er samlet ind grundet bevillingsregler fra fondene.

Det er her, at vi som borgere og erhvervsdrivende kommer ind i billedet, hvis vi står sammen nu, kan vi hjælpe de initiativrige borgere, der har arbejdet for, at denne drøm kan blive til virkelighed i Dianalund med at komme i mål. Som erhvervsdrivende kan vi bidrage med et sponsorat, som borger i Dianalund kan vi også støtte op med et økonomisk bidrag.

Men mindst lige så vigtig er det, at vise at vi står stærkt sammen i Dianalund, dette viser vi ved at støtte op om DUR (Dianalund Udviklingsråd), derfor hvis du ikke allerede er medlem af DUR, så kan du blive det her for blot 75 kr. om året.

Du kan læse meget mere om aktivitetsområdet ” På Banen” lige her.

Fra indvielsen af første del af På Banen i september 2017. Foto: Jacob Thygesen