Lektor, dr. theol. Tine Ravnsted-Larsen Reeh er nyt medlem af Tersløsegaards bestyrelse, udpeget af Københavns Universitet.

Tine Ravnsted-Larsen Reeh. Foto: Tersløsegaard.

Tine Ravnsted-Larsen Reeh er Danmarks første kvinde med en doktorgrad i kirkehistorie. Den opnåede hun i 2012 på en afhandling om teologen Hal Koch.

Siden har hun vendt sig mod forskning i oplysningstidens kirkehistorie i Danmark-Norge i 1700-tallet, netop den periode hvor Holberg gjorde sig stærkt gældende ikke alene med sine velkendte komedier, men også med epistler og Moralske Tanker.

Med udnævnelsen af Tine Ravnsted-Larsen Reeh er bestyrelsen for Den Holbergske Stiftelse Tersløsegaard nu fuldtallig efter flere nyvalg i forbindelse med revision af den gamle fundats fra 1921.

En oversigt over samtlige ti bestyrelsesmedlemmer kan ses her.

Besøg Holberg Museet
Sommersæsonen på Tersløsegaard indledes tirsdag den 5. juni kl. 15.30 med foredrag om Holberg. ”Dansker eller europæer” er titlen, og det er historikeren og kommentatoren Lars Hovbakke Sørensen, som vil give sit bud på, hvad Holberg mon ville mene om EU.

Holberg Museet er derefter fra lørdag den 9. juni til og med søndag den 9. september åben for besøgende alle lørdage og søndage kl 12-16.

I løbet af sommeren holdes desuden en række særarrangementer. Det er komedier, koncerter og foredrag. Programmet kan ses på www.tersloesegaard.dk