INbetween var søndag fyldt til randen med forventningsfulde konfirmander og forældre. Tøjbutikken havde inviteret 25 af forårets konfirmander til en inspirerende eftermiddag med modeshow og masser af tips til den store dag.  

Søndag stod da også i den grad i konfirmationens tegn i INbetween. Butikkens kælder var ikke blot blevet iklædt butikkens smarte konfirmationstøj til piger og drenge.

I vinduerne kunne man også få inspiration fra nogle af Sorøs øvrige butikker. Svegaard Bog & Ide havde sørget for inspiration til pynt og invitationer, Fred. Jensen & Søn fremviste et udvalg af deres smykker og Skoringen kom med forslag til konfirmationssko.

Selve arrangementet åbnede med et modeshow, hvor seks lokale unge præsenterede skønne konfirmations- og andendagsoutfits. Og der var noget for en hver smag – både for dem, der er til et mere traditionelt eller casual udtryk og dem, der drømmer om flotte prinsessekjoler og smarte jakkesæt med butterfly.

Modellernes flotte hår var blevet sat af Bettina og Pernille fra AcaPella, som efter modeshowet delte ud af deres gode råd til de fremmødte.

Desuden kunne konfirmanderne få gode råd til at lægge make-up, ligesom der var mulighed for at få en snak om konfirmationsfotografering med fotograf Anne-Mette Kelter Skovsgaard fra Kelter Photography.

Mange benyttede sig af muligheden for at få konfirmationstøjet i hus og gøre brug eksperternes gode råd. Og så fik alle konfirmanderne ikke mindst goodiebags med lækre sager fra en lang række af byens butikker.

“Det har været en rigtig stor succes,” fortalte den travle og glade indehaver Katrine Rogert Skovsgaard til Dit Sorøs udsendte. “Alle gæster har været virkelig søde og tålmodige og har lavet en fantastisk stemning. Modellerne var de skønneste unge mennesker, som gjorde det fantastisk trods sommerfugle i maven.”

“Der er i øvrigt stadig mange fine kjoler og lækre jakkesæt på stativerne. Og selvfølgelig masser af flot andendagstøj – vi har fået mindst 30 kasser forårstøj hjem,” tilføjer Katrine, som håber at se mange af forårets konfirmander i butikken.

Find også både konfirmationstøj og andendagstøj på www.inbetween.dk.

GemGem