Nyt Syn i Sorø sælger som den eneste optiker på Sjælland kikkerter fra det tyske mærke ZEISS. Kikkerterne er til det kvalitetsbevidste friluftsmenneske, der ikke går på kompromis.

“Der er tale om kikkerter med en helt særlig skarphed, ikke mindst i de tilfælde hvor det er gråvejr. Her vil mange kikkerter normalt komme til kort,” fortæller indehaver Thomas Waagø.

“Og så er der tale om kikkerter, der kan holde i rigtig mange år. Skulle nogle af de ydre dele efter en årrække komme til at bære præg af slid, kan de udskiftes for en ganske overkommelig pris.”

Thomas købte selv en Zeiss-kikkert, da han i sin tid blev udlært som optiker: “Den har efterhånden været udsat for lidt af hvert, og holder stadig.”

I butikken finder du modellerne Terra, Conquest og ikke mindst Victory til feinschmeckeren. Der er en stor variation i prisniveauet, men uanset hvilken af modellerne du vælger, er du sikret en kikkert af en høj kvalitetet.

Skulle du være i tvivl om, hvilken af modellerne der passer bedst til dit behov, så er der masser af hjælp at hente hos Thomas Waagø i Nyt Syn.

Kikkerterne fås i øvrigt i nogle flotte æsker, der ikke mindst vil gøre sig godt under juletræet.

GemGem