Barselsstuen, Kilde-Reysen, Jean de France og Erasmus Montanus er blandt de Holbergkomedier, der næste år præsenteres på Tersløsegaard. Enten i fuld fem-akters omfang med Holbergs originale tekst og klassiske teaterkostumer eller i uddrag og tolkninger af skuespillere, som selv har stået på scenen i komedierne.

Fra Tersløsegaards stuer.

Og så er det endda ikke slut med det. Der forhandles desuden om at få Den Stundesløse og måske Julestuen opført på Tersløsegaard. Det skriver Tersløsegaard.

Allerede nu kan man sikre sig adgang til alle den kommende sæsons begivenheder. Salget af Årskort 2018 er nemlig åbnet.

Som noget nyt leveres årskortet i kreditkortformat med ihændehaverens navn påtrykt, nemt og ligetil at håndtere.

Med sådan et kort, der koster 330 kr., kan man besøge Tersløsegaard lige så ofte man lyster og spare entréen til samtlige forestillinger og arrangementer. Det er også en god julegaveidé til kære, der fortjener en solid dosis Holberg i 2018!

Kortet kan rekvireres ved henvendelse til foreviser Allan Aistrup, e-mail: post@tersloesegaard.dk eller tlf. 7446 6770.

Prisen på 330 kr. betales via Mobile Pay, tlf. 2996 2800 eller ved overførsel til Den Holbergske Stiftelse konto 8117 – 1330319. Kortet vil blive fremsendt, når beløbet er modtaget. Det kan også efter aftale afhentes hos foreviseren på Tersløsegaard og betales kontant.

Flere begivenheder
I den kommende sæson markeres også 100-års jubilæet for Danmarks første bygningsfredninger. Det var i 1918, og Tersløsegaard var mellem landets allerførste fredede bygninger.

Desuden inviteres modtageren af årets store litteraturpris Holberg-Medaljen til at holde foredrag. Navnet afsløres først den 3. december på Holbergs fødselsdag.

I samarbejde med Sorø Jazzfestival bydes endvidere på en jazzkoncert sidst i juli. Som sædvanlig inviteres også til Sankt Hans fest med bål, sang og optræden på plænen foran Tersløsegaard.

Sæsonen indledes Grundlovsdag, tirsdag den 5. juni kl. 15.30 med et tankevækkende aktuelt spørgsmål: Var Holberg dansker eller europæer? Det belyses af den kendte politiske kommentator, cand. phil, Ph.D. Lars Hovbakke Sørensen.