Af Iben Røstbjærg Kullberg, liste H. 

Fire spørgsmål til Iben Røstbjærg Kullberg.

Hvad hedder din liste? 

Min liste hedder mit navn, Iben Røstbjærg Kullberg. Og jeg har fået tildelt liste-bogstavet H som i Hjertesager.

Hvorfor stiller du op på din egen liste? 

Iben Røstbjærg Kullberg. Privatfoto.

Det gør jeg, fordi jeg føler, at det er den bedste måde jeg kan kæmpe for og arbejde med at få skabt bedre vilkår til kommunens svageste og mest udsatte borgere.

Dernæst. Så har jeg ikke nogen, der ånder mig i nakken, eller der fortæller mig, hvad jeg skal tænke eller synes. Eller om jeg skal stemme for eller imod.

I stedet kan jeg drage nytte af de historier og informationer, jeg får fra Jer borgere. Og bruge min logiske sans og sunde fornuft.

Hvad er dine mærkesager? 

Jeg har ikke mærkesager, men hjertesager.

Jeg har hjertesager, fordi vælgerne skal have tillid til og kunne stole på, at jeg vil kæmpe og arbejde for mine hjertesager, og for bedre vilkår til kommunens svageste og mest udsatte borgere.

For mig er det vigtigt, at mennesker – små som store – bliver prioriteret først.

Derfor ligger det mig meget på sinde, at borgerne i Sorø Kommune bliver mødt og behandlet med værdighed og respekt. Og med forståelse for den enkeltes borgers livssituation.

Jeg er nok også den eneste kandidat, der stiller op til kommunalvalget, der har erfaringer fra begge sider af skrivebordet – både som sagsbehandleren, og som borgeren – og derfor kan sige; “Been there, done that”.

Hvilket betyder, at jeg kan sætte mig ind i mange af de historier som borgerne fortæller mig omkring deres livssituation, og andre problematikker.

Hvem peger du på som borgmester?

Jeg er i teknisk valgforbund med Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten. De tre partier og jeg har ikke bundet hinanden op på nogen aftaler, og kører hver vores valgkamp. Valgforbundet er mest for, at der ikke går stemmer til spilde.

Dog kan jeg sige, at jeg ikke peger på en blå borgmester.

Det gør jeg ikke, fordi de blå partier og jeg ikke har det samme engagement og interesser i at få skabt bedre vilkår til kommunens svageste og mest udsatte borgere.

Som mit valgslogan siger: Fordi ALLE mennesker er VÆRDIFULDE.