Flere hundrede mennesker lagde vejen forbi, da INbetween i lørdags åbnede dørene til byens nye tøjbutik for de unge. 

INbetween var et hit hos de unge piger. Foto: Kelter Photography.

Efter at have planlagt i et halvt år og arbejdet 80 timer om ugen de sidste to måneder, er det en overvældet og taknemmelig indehaver, der gør status på lørdagens åbningsfest.

“Det var en kæmpe succes,” fortæller Katrine Rogert Skovsgaard. “Flere hundrede mennesker kiggede forbi i løbet af dagen, og jeg har virkelig følt mig godt taget imod.”

Borgmester Gert Jørgensen klippede sammen med Katrines datter, Laura, snoren til butikken præcis kl. 11.11.

Herefter fulgte nogle hektiske timer, hvor der blev knoklet med at ekspedere, servere forfriskninger, lave konkurrencer og lægge make-up.

I kælderen blev der hygget med boblevand, sodavand og marengs, mens de unge deltog i konkurrencer. Ovenpå blev der lykønsket og handlet – der var rift om de gode tilbud.

“Der var en helt igennem positiv stemning. Mange af kunderne udtrykte deres glæde over, at der nu var kommet en butik til de unge i Sorø. Og nogle af de unge piger fortalte da også, at det lige netop var sådan en butik, de havde drømt om i Sorø,” lyder det fra Katrine.

Nu melder hverdagen sig for INbetween, og Katrine glæder sig til at have mere tid til den enkelte kunde end åbningsfesten gav mulighed for. Næste arrangement i butikken er Black Friday den 24. november og juletræstænding den 26. november, hvor der vil være nye varer og gode tilbud klar til kunderne.

Fra denne lørdag kan du også shoppe INbetweens sortiment fra sofaen – her går INbetweens hjemmeside nemlig i luften.

Foto: Kelter Photography.