Stillingsopslag fra Sorø Privatskole.

Elsker du at være udendørs? Er du kreativ anlagt? Eller har du andre kompetencer og interesser, som du brænder for at sætte i spil? Så er det måske dig, vi søger.

Sorø Privatskole søger en dygtig pædagogmedhjælper til 18 timer om ugen i skolens SFO, der trives i samarbejdet med børn, forældre og kolleger. Det pædagogiske tilbud er konstant i udvikling, og vi søger derfor en pædagogmedhjælper, som ønsker at virke og være medskaber af det pædagogisk fritidstilbud.

Du ved, at en dygtig pædagogmedhjælper er kendetegnet ved en anerkendende tilgang til børn, forældre og kolleger samt en evne til at turde og ville skabe oplevelser igennem forskellige aktiviteter.

Du skal have lyst til privatskoleverdenen, fællesskabet og til det særlige ekstra engagement, som er en naturlig del af Sorø Privatskoles kultur. Har du en eller anden X-factor, eller noget som gør dig særlig, hører vi meget gerne om dette.

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret grundskole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kolleger. Vi søger en dygtigt pædagogmedhjælper til vores SFO-tilbud, men der vil også være mulighed for at bidrage med virkardækning i dagskolen, hvis det skulle have interesse.

Du møder:

  • Børn med lyst til læring, leg, kreativitet og fysiske udfoldelser
  • Korte kommandoveje og stor fleksibilitet
  • God dialog i en atmosfære af gensidig respekt og tillid

For os er det vigtigt, at:

  • Du er god til at samarbejde, og at du er imødekommende og positiv
  • Du har lyst til at indgå i udviklingen af pædagogikken
  • Du er aktiv, initiativrig, anerkendende og nærværende

Du er velkommen til at besøge skolen og læse mere på vores hjemmeside. Stillingen ønskes besat pr. 01-11-2017 eller tidligere, hvis det er muligt. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

Ansøgningerne vil løbende blive vurderet. Ansøgningsfristen er fredag den 04-10-2017 kl. 12.00. Hvis du ikke har hørt fra os inden fredag den 06-10-2017, er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet. Kontakt afdelingsleder Johnnie Christiansen på mobil 20 90 41 58 for yderligere information. Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes som PDF til joc@sprs.dk.

GemGem