VisitVestsjælland har efter længere tids grundig søgen ansat Jens Müller som ny direktør. 

Det skriver VisitVestsjælland i en pressemeddelelse.

Jens Müller skal være nu direktør for VisitVestsjælland. Foto: VisitVestsjælland.

Jens Müller (56) kommer fra en stilling som direktør for Erhvervsforum Roskilde, hvor han også har været ansvarlig for VisitRoskilde.

Her har han været med til at skabe samling og fælles retning for turismen i Roskilde Kommune, ligesom han er en af initiativtagerne til ”Fjordlandet”, et tværkommunalt destinationssamarbejde mellem Odsherred, Holbæk, Lejre, Frederikssund og Roskilde.

Oprindeligt uddannet revisor, har Jens Müller de seneste 30 år beskæftiget sig med salg, markedsføring og generel ledelse. ”De sidste godt fire år i Erhvervsforum og VisitRoskilde har været en utrolig spændende rejse.”

”Jeg glæder mig til at tage på en ny rejse med de mange aktører i Sorø, Slagelse og Kalundborg kommune” udtaler Jens Müller og fortsætter:

”Som destination har Sjællands Vestkyst virkelig mange og forskelligartede kvaliteter, kvaliteter som jeg, i tæt samarbejde med medarbejderne og alle aktørerne, i den grad glæder mig til synliggøre og forløse”.

Jens Müller bor privat i Roskilde sammen med sin datter Ida (19) og kæresten Joy Mogensen. Sønnen Frederik (25) bor på Amager.

Jens starter i VisitVestsjælland d. 1. oktober.

GemGem

GemGem