Otte beboere og personale fra Lundebo i Dianalund ser frem til at deltage i Matador-aftenen på Hotel Postgården den 28. september.

Det er erhvervsmanden Karsten Sabransky, der har sponseret billetterne:

”Jeg kender mange der sidder klinet til tv-skærmen, når Matador nu igen bliver vist i en nyrestaureret version, og de kender jo replikkerne udenad. Når Ulla Houmann, der stod for kostumerne, kommer til Sorø og fortæller om optagelserne, synes jeg Lundebo skulle have tilbuddet. Det er ikke alle, der har de samme muligheder for oplevelser, så jeg ringede til arrangøren og reserverede billetter. Jeg har tidligere sponseret billetter til ”Abba”-koncerten ved Sorø Sø, hvad beboerne var meget glade for.”

Michael Velsner er en af de beboere, der deltager:

”Jeg har set serien tre gange, og min yndlingskarakter er grisehandleren, specielt hans hund, og så det at han har sat et billede af Hitler på toilettet. Serien var gennemført på alle måder, også med kostumerne, og jeg glæder mig til at høre mere om det.”

Karen Hansen, leder af Lundebos aktivitetscenter, er glad for sponsoratet: ”Vi siger selvfølgelig ja tak, når vi får en mulighed for byde på en aktivitet, som falder i god tråd med beboernes interesser. Vi har både yngre og ældre beboere, og Matador kan alle relatere til. Det er ikke så tit økonomien tillader ud af huset-oplevelser, så vi er meget taknemmelige for håndsrækningen.”

Matador bag kulisserne er en event på Postgården torsdag den 28. september kl. 19. Der er i skrivende stund få ledige billetter tilbage, som kan bestilles i hotelreceptionen eller via billetten.dk – en billet koster 135 kr.

Udover den tidligere kostumechef for Nordisk Film vil Thomas Dietrich fra Casa & Co fortælle om maden i Matador, og Kongebro Bageriet serverer kaffe og kage i Lauras ånd. Johs. Clausen og Lange Guld Sølv Ure medvirker med vintage lingeri og ure fra Matadors tid. Brugtbar deltager med retro-møbler og en Matador-brætspilturnering. Butler Vin byder på Madeira, og Salon Fernando Møghe medvirker naturligvis også.

Karsten Sabransky slog tonen an til Bent Fabricius-Bjerres Matador-tema på Lundebo, hvor en gruppe beboere har fået deres billetter. Michael Velsner der citeres i artiklen er nr. 4 stående ved flygelet. Foto: SDL

GemGem