Søndag den 1. oktober inviterer Sorø Golfklub på landets største luksus golfmatch, GBB – Nordic Group, som udover unikt matchkoncept og Nordens største set-up af bannere, flag og skilte samt sampling og tastings boder (ca. 160 i alt), disker op med pokal og præmier for minimum DKK 100.000,-.

Alle danske golfere med DGU Kort (både kvinder og mænd over 18 år) er velkommen til at spille med, dog max 112 deltagere. Klubbens medlemmer er for længst blevet inviteret og allerede nu har ca. 60 Sorø golfere tilmeldt sig.

Golfklubben i Sorø er gået i samarbejde med luksus golfgruppen GOLF & BUSINESS BUTLER om denne noget anderledes match.

Konceptet har med stor succes afviklet mange flotte golfmatcher i førende Nordiske golfklubber de sidste 4 år; Rya GC, Göteborg GC, Bokskogen GC, Vasatorp GC, Miklagard GC, Oslo GC, Simons GC, Kokkedal GC, Aarhus GC, Silkeborg GC, Esbjerg GC, Aalborg GC, Køge GC, Royal GC, m.fl.

Turneringsdirektør, Jan Pedersen fra GBB – Nordic Group (Golf & Business Butler), glæder sig meget til matchen i Sorø GC og det samme gør René Nielsen, forretningsfører i Sorø Golfklub.

“Golfklubben her har i flere år været nævnt som en åbenlys GBB værtsklub, idet både bane, klubhus og den generelle tilgang til gæster er blandt det bedste og mest positive man kan opleve i dansk golf – og nu er det endelig lykkedes at få Sorø GC med på den årlige GBB Kalender,” siger René Nielsen og fortsætter:

“Sorø Golfklub ser frem til at lægge klub og bane til denne turnering. Vi som klub er glade for at vi kan give vores medlemmer mulighed for at deltage i en turnering som er lidt ud over det sædvanlige, og håber på at turneringen kan tiltrække gæstespiller fra andre klubber på Sjælland.”

“GBB Match afholdes kun i nogle af Danmarks førende golfklubber, Sorø Golfklub er meget tilfreds med at vi er kommet med i dette selskab af klubber. Samtidig håber vi at turneringen vil blive en fast turnering i klubbens turneringskalender mange år frem,” slutter René Nielsen.

Tid og sted
GBB Match, Sorø Golf Klub, søndag den 1. oktober 2017, fra kl. 08.00 til 17.00. Tilskuere, fans, familie, venner, klubkammerater m.m. er meget velkommen til at deltage fra sidelinjerne på golfbanen, heppe ved par og birdie putts samt overvære præmieceremonien og ellers nyde det smukke golfanlæg i Sorø Golf Klub.

Først til Mølle. Tilmelding foregår på GOLFBOX under Sorø Golfklub.

Den 1. oktober danner de skønne omgivelser ved Sorø Golfklub rammerne for luksus golfmatchen GBB – Nordic Group. 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem