Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet Jul 24, 2017 til Aug 01, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SORØ: Tre varetægtsfængslet efter afpresning
I et grundlovsforhør mandag blev tre personer varetægtsfængslet frem til den 2. august. Det er en 19-årig og en 20-årig mand og en 18-årig kvinde, som alle tre er fra Slagelse, og de er sigtet for afpresning og for vold. De tre blev anholdt natten til mandag, efter at politiet havde modtaget en anmeldelse fra en 23-årig mand. Han stod på en tankstation ved Vestmotorvejen ved Sorø. Han var tidligere på aftenen tvunget ind i en bil og kørt ud i en skov, hvor han blev slået med et baseballbat. Derefter havde de tre personer i bilen kørt ham til tankstationen og udstyret ham med en kniv og en plasticpose og truet ham til at stjæle penge til dem. Inde på tanken lånte den 23-årige i stedet en telefon og tilkaldte politiet.

SORØ: Der lød tre skud i hundeskoven
Fredag klokken 10.49 fik politiet en anmeldelse om, at en 64-årig mand fra Sorø havde hørt mindst tre skud – der lød som pistolskud – da han var i hundeskoven ved Skælskørvej i Sorø. Der blev straks sendt flere patruljer til stedet, men heldigvis viste det sig, at være en 56-årig mand fra Høng, der trænede med sin hund og en startpistol, som han fremviste tilladelse til på stedet. Aktionen blev afblæst, og den 56-årige mand blev bedt om fremover at kontakte politiet inden anvendelse af startpistolen.

SORØ: Truet til at stjæle på tankstation
Politiet fik klokken 0.44 natten til mandag en anmeldelse fra en 23-årig mand. Han stod på en tankstation ved Vestmotorvejen ved Sorø. Han var tidligere på aftenen tvunget ind i en bil og kørt ud i en skov, hvor han blev slået med et baseballbat. Derefter havde de tre personer i bilen kørt ham til tankstationen og udstyret ham med en kniv og en plasticpose og truet ham til at stjæle penge til dem. Inde på tanken lånte den 23-årige i stedet en telefon og ringede til politiet. Da patruljen ankom, var bilen med de tre afpressere væk, men hurtig efterforskning førte til, at politiet kunne anholde alle tre – en 19-årig og en 20-årig mand og en 18-årig kvinde, som alle tre er fra Slagelse – i løbet af natten. De er sigtet for afpresning.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Heimdalsvej Hus Torsdag midnat – mandag klokken 19.50 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Dianalund Drosselvej Hus Lørdag klokken 23 – mandag klokken 10 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Grandalen Hus Lørdag klokken 18 – søndag klokken 10 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Molbechs Alle Hus Fredag kokken 17.35 – lørdag klokken 17.35 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Skælskørvej Klokken 11.35-14.14 ATK 134 6 50 km/t 78 km/t To klip
Stenlille Sorøvej Klokken 12.50-19.40 ATK 1951 135 60 km/t 111 km/t Ni klip og to betingede frakendelser
Sorø Skælskørvej Klokken 8.50-13.45 ATK – bestilt færdselskontrol 149 18 50 km/t 91 km/t Tre klip og en betinget frakendelse