I aften har Ruds Vedby Borgspil premiere på årets nye forestilling “To lys på et bord” – en hyldest til den folkekære sanger og skuespiller Otto Brandenburg, som døde for 10 år siden.  

“To lys på et bord” er en rablende vanvittig og hylende morsom musikforestilling om Otto Brandenburgs liv, hans sange og manden på gulvet. Folk, der kalder en spade for en spade og som bare vil have en øl, en smøg og en whisky i et fladbundet glas.

Glæd dig til en aften med masser af sange fra Brandenburgs fantastiske repertoire, når Ruds Vedby Borgspil inviterer dig ind på værtshuset og spillestedet Oasen; Et såkaldt “brunt værtshus”, hvor mennesker fra alle sociale lag mødes til den daglige snak, cigaretten og den kolde pilsner fra kassen.

Teksterne og melodierne er sikret evig liv, og den karakteristiske stemme bag dem vil aldrig blive glemt. Hvem har ikke sunget med på schlagere som: ”Susanne, Birgitte og Hanne”, Når en sailor går i land” og”To lys på et bord”?

Forestillingen – som er skrevet og iscenesat af Chris Skytte og koreograferet af Maria Wichmann og Astrid Højgaard Lundgreen – kan ses frem til den 19. august. Billetter kan købes her.

Se her de stemningsfulde billeder fra forpremieren:

   

   

Foto: Ruds Vedby Borgspil