Du holder ferie – eller du får besøg af gode venner; og spørgsmålet melder sig – hvad skal vi se, hvad kan vi opleve!

På destinationen Sjællands Vestkyst foregår der rigtig mange ting, blandt andet en masse alsidige oplevelser. Selv som lokal kan det faktisk være svært at følge med i det hele.

Det forsøger VisitVestsjælland at råde bod på. Med oplevelsesportalen på VisitVestsjællands hjemmeside, kan du til alle tider finde inspiration såvel til lands som til vands. Og produktmixet ændres naturligvis hele tiden, så det er oplagt at tjekke siden ud – løbende.

Foto: VisitVestsjælland

Spring køen over
Sidder du i et feriehus eller på en campingplads i destinationen, så ved vi godt, at vejret spiller en rigtig stor rolle. Og måske endda særligt på regnvejrsdage – her er der også hjælp at hente.

Bookingportalen har til formål at synliggøre det enormt brede mix af oplevelser der findes, ligesom der i år er flere turismeaktører der har produceret helt nye ture – både cykel- og kajakture.

Og lige så vigtigt, du kan hjemmefra sikre dig, at der er plads/billetter til dig, når du kommer frem.

Både for børn og for voksne
Indholdet på portalen varierer som nævnt, men overordnet er der tænkt på såvel voksne som på børn.

Mixet sammensættes af de mange oplevelsesaktører, der findes i området, hvilket helt naturligt sikrer et varieret udbud, og tæller alt fra oplevelsesjagt for børn til picnickurve, bowling, vandringer, sejlture, guidet cykelture til kajakture i det tidlige daggry.

Rigtig god fornøjelse i sommerlandet – se meget mere på sjællandsvestkyst.dk.

GemGem

GemGem