Lørdag blev der afholdt Sorø Byløb

Børneløbet startede kl. 10, og der var fuld drøn på ungerne. De tog distancen på 2,5 km. Derefter blev ‘Walk & Talk’ sendt afsted i et noget roligere tempo, men det så hyggeligt ud.

Kl. 10.45 gik opvarmningen i gang for det helt store løb, nemlig voksenløbet med distancerne på 2,5 km, 5 km, 7,5 km og 10 km. Her krævede det en mere fyldestgørende opvarmning, som til tider måtte klares med høje råb fra podiet, da teknikken svigtede og musikken forsvandt. Men det afholdt ikke den store menneskemængde fra at hoppe, springe og vifte rundt med arme og ben. Lige inden klokken slog 11, gik borgmester Gert Jørgensen på podiet med et par enkelte ord og ønsket om et godt løb til alle.

Startskuddet lød og afsted gik det. Fotografen fra Dit Sorø fik pludselig krampe i den ene tå, og kunne derfor ikke følge med flokken. Derfor kun stemningsbilleder fra Storgade og enkelte billeder af lidt tilskuere og en ung mand, som benyttede lejligheden til at køre med en smart og fjernstyret bil igennem gaden – nu hvor den alligevel var afspærret for de store biler.

Se billederne her.

Det tekniske svigtede, imens der blev rystet bagdele i Storgade, men opvarmningen blev stadig gennemført og Sorø Byløb 2017 blev skudt igang. Stemningsbillederne kommer på senere i dag.

Opslået af Dit Sorø på 3. juni 2017