Hjælp med at vise det bedste ved Sorø Kommune frem i TV Østs nye sommerserie!

Hen over sommeren bringer TV Øst serien ”Det bedste ved vores region”, hvor de besøger de 12 kommuner i regionen og sender live. Sorø Kommune får besøg den 23.-25. juli – midt i den dejligste sommertid.

Under besøget skal TV Øst møde mennesker med noget på hjerte, besøge smukke steder, opleve festlige begivenheder og meget mere.

Har DU et forslag til, hvilke begivenheder, personer, steder mv., TV Øst skal møde, så send en mail til Ole Hilden, Sorø Kommune på olhi@soroe.dk inden 1. juni.

Det er naturligvis TV Øst, som suverænt vælger, hvad de vil dække, så vi kan ikke love, at dit forslag kommer med i fjernsynet. Men vi vil gøre vores bedste for at give dem mulighed for at lave tre dages forrygende sommerfjernsyn fra hele Sorø Kommune.

Om “Det bedste ved vores region”
Serien kører i seks uger fra 2. juli til 11. august og sender fra 12 kommuner.
TV Øst kommer til Sorø den 23.-25. juli
Serien består af et dagligt indslag i fjernsynet, historier/reportager/interviews på nettet og live interview mv. på Facebook.

Sorø står i jazzens tegn disse tre sommerdage, hvor der bl.a. er koncerter på Postgaarden, Kongsgaarden, Comwell Sorø og i Munke Bjergby Kirke… Se hele programmet her.

Kansas City Stompers på Kongsgaarden Blues i Munke Bjergby Kirke Mads Tolling tryller med violinen på Comwell
Kvintet på Postgaarden