Sorø Roklub brillerede ved Copenhagen Open 13. og 14. maj i Bagsværd:

Frisk medvind, som udfordrede alle lørdag efterfulgt af perfekt rovand søndag, gjorde årets Copenhagen Open til en meget vellykket regatta. Erfarne roere blandet med helt nye roere gav en masse spændende løb. Live streaming dagen lang sikrede at alle løb blev foreviget og også dem derhjemme havde en chance for at følge løbene, dejligt nyt tiltag.

Sorø-roerne fik luftet deres helt nye klub-tricoter og fik mange anerkendende ord med på vejen.

Malte Arensbach og Rasmus Lind vandt sikkert begge dage i junior B dobbeltsculler. Foto: Tina Aagreen.

Junior:
Ved weekendens regatta gjorde Malte Arensbach og Rasmus Lind rent bord ved at vinde dobbeltsculler junior B. Om lørdagen vandt drengene med hele 12 sekunder over Holstebro, dernæst efter yderligere 4 sekunder, kom Hvidovre/Sorø hvor klubkammeraten Jannick Wly Andersen strokede.

Søndag forsøgte Holstebro sig med en efteranmeldelse af deres stærkeste hold, men også dette hold måtte se sig slået af Malte og Rasmus, dog kun med en halv bådslængde efter et lidt for spændende opløb.

Dermed fuldt point begge dage til Malte og Rasmus i TU-Cup turneringen, som løber over hele sæsonen.

Jannick Wly Andersen roede udover junior B dobbeltsculler også Junior A dobbeltsculler. Om lørdagen blev Jannick og hans makker Marcus Lyngesen fra Hvidovre nr. 2 med Ringsted på 3. Pladsen og om søndagen vandt Jannick og Marcus med 12 sekunder over Ringsteds Mike Halvor og Sigurd Hutnik.

Elisabeth Østergård og Smilla Post-Kallenbach roede begge dage junior C singlesculler hvor de kom på henholdsvis 5. Og 6. pladsen. Foto: Tina Aagreen.

Søndag afprøvede Jannick ligeledes en firer uden styrmand med Bagsværd/Hvidovre og Lyngby, men der var kræfterne vist opbrugt og det blev til en sekundær placering.

Junior B drengene Peter Scou, Mathias Ebbekær og Christian Nielsen fra Sorø sammen med Malthe T.Christiansen fra Stevns opnåede begge dage en flot 3. Plads.

Junior C pigerne Elisabeth Østergård og Smilla Post-Kallenbach klarede en 2. og 3. plads sammen i dobbeltsculler.
Hver for sig roede pigerne også den svære singlesculler mod hinanden og opnåede 4./5. plads og 5./6. plads, henholdsvis lørdag og søndag.

Masters:
WM2X nye roere: Anne-Mette Christiansen og Mette Kjær stillede for første gang op til kaproning og høstede 2./3. plads tillige med en masse erfaring.
WM1X afd. 1: Ulla Krüger Hvid nr. 1 lørdag+søndag.
MM1X afd. 3: Christian Mølvig nr. 1 lørdag+søndag.
MM1X afd. 3: Lars Bo Andersen nr. 2 søndag.
WM2X afd.1 Ruth Köster og Linda Milling nr. 4 lørdag og nr. 2 søndag.
Mix2X afd. 2: Peter Lindblom og Bonnie Noer nr. 1 lørdag+søndag.
MM2X afd. 4: Christian Mølvig og Peter Carstens nr. 1 lørdag+søndag.
MM4X afd. 2: Peter Carstens og Christian Mølvig (med Lemvig og KR) nr. 1 lørdag og nr. 3 søndag.