Sorø Roklub meddeler, at årets første dyst for de hold som ønsker landsholdsudtagelse, dem som allerede er på landsholdet og skal måle formen samt de masters som har mod på en 6 kilometer kaproning på Odense kanal, løb af stabelen d. 29. og 30. april.

Odense Roklub som sidste år ulykkeligvis blev stukket i brand, er ved at blive genopbygget til en ny og smuk Roklub igen. Det har krævet en enorm indsats af bestyrelsen i klubben og midt i al byggerodet har medlemmerne endda overskub til at afvikle regatta for hele ro-Danmark. Imponerende.

Regattaen havde deltagelse af 2 Sorø hold. Begge dage flot solskin som gjorde den kolde vind tålelig. Lørdag blæste en god medsø og dermed hurtige tider, søndag lidt blandet med kastevinde.

Resultaterne bliver målt mod verdensrekorden i den enkelte klasse og afvigelse fra rekorden vises i procent, hvorved det hurtigste hold kan kåres overall.

Jannick Wly Andersen er for nylig hjemkommet fra træningslejr i smukke Slovenien, hvor han blev testet på en junior drenge otter med henblik på udtagelse til junior VM. Otteren var dog ikke fuldtallig og Jannick havde derfor sat sig sammen med en roer fra Hvidovre. Drengene roede et flot løb og blev begge dage nr. 2 efter Hadsund/Ægir. Lørdag i tiden 23.28.6 min. (samlet 72. plads) og søndag i tiden 25.29.2 min. (samlet 61. plads).

Foto: Sven Aage Nielsen. Jannick Wly Andersen og Marcus Lyngesen (Hvidovre) blev nr. 2 i junior drenge dobbeltsculler begge dage.

 

I dame dobbeltfirer åben klasse roede Helle Johansson, Linda Milling, Ulla Hvid og Ruth Köster mod 3 senior hold samt et masters hold. Damerne vandt i tiden 22.22.6. min. (samlet 69. plads).

Foto: Sven Aage Nielsen. Helle Johansson, Linda Milling, Ulla Hvid og Ruth Köster vandt Dame dobbeltfirer åben klasse om lørdagen.